CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da silahlı saldırıya uğrayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ı, hastanede ziyaret etti. 

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Bizdeki izlenim Bülent Bey'e karşı planlı saldırının önceden hazırlığıdır. Önceden yer ayırtıyorlar, geliyorlar, Bülent Bey'in hemen arkasında oturmak istiyorlar, yer ayırtıyorlar. Bu planlı saldırının arkasındaki güçlerin ortaya çıkarılması çok önemlidir" dedi.

Kılıçdaroğlu basına kapalı gerçekleştirdiği ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü. Kılıçdaroğlu, daha sonra aynı katta bulunun hastaları da ziyaret etti, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak ile Başsavcı Hakan Arslan'dan saldırı hakkında bilgi aldı.

Aydın'da dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, partisinin Aydın İl Başkanlığı'nın üst katındaki restoranda yemek yiyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, yanına gelip siyasi içerikli slogan atan Alpaslan Kargın'ın silahlı saldırısına uğradı. 

Restoranda yaşanan panik içerisinde ilk müdahaleyi partililerin yaptığı Bülent Tezcan, daha sonra Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ameliyat sonrasında servise alındı.