CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Merkezi'ndeki görüşmesi sona erdi.

Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ve Akşener ortak açıklama yaptı.

Meral Akşener, "Türkiye'de demokrasinin, milletin sesinin, hukukun üstünlüğünün gerçekleşmesi için gerekeni yapmak üzere bir adım attılar, biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. İçeride ne konuşuldu merak ediyorsunuzdur. 1 Nisan'da olağanüstü kurultayımızda aziz miletimize ilan ettiğimiz gibi İYİ Parti'nin yüz bin imza ile cumhurbaşkanı adaylığımı sürdürdüğümü paylaşmak isterim. Siyaseti geçmişten itibaren tanzim etmeye kalkanların burada başarısız olacağı açıktır. Demokrasi katliamının önüne geçildi. Tekrar teşekkür ediyorum, hem Sayın Genel Başkan'a hem de arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Türkiye ve milletimiz iyi olacak" dedi. 

Kılıçdaroğlu ise, "Arkadaşlar teşekkür ziyaretine geldi. Bizim yaptığımız iyi partiye katkının ötesinde demokrasiye katkıdır. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, biz demokrasiyi savunanlar hangi parti olursa olsun 24 Haziran ve 25 Haziran'da bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz" diye konuştu.