CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Ankara'daki bir otelde görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasındaki görüşme gerçekleşti. Görüşmeye Selvi Kılıçdaroğlu ve Ülkü İnce de katıldı.

Kılıçdaroğlu ve İnce, eşleri ile birlikte Ankara'da bir otelde akşam yemeğinde bir araya geldi. İkili 24 Haziran seçimleri sonrası ilk kez yüz yüze görüştü.

Seçim sonuçlarının ardından CHP’de yaşanan tartışmaların sonrası İnce ve Kılıçdaroğlu bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiş ancak geniş bir değerlendirme yapılamamıştı.

Teşekkür turlarına Erzurum’dan başlayacağını açıklayan İnce, yola çıkmadan Kılıçdaroğlu ile buluştu.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre zirve yemeği gizli tutuldu. Son dakikaya kadar yemeğin nerede yapılacağı saklandı. Ancak randevunun yeri netleşince, gazeteciler otele alınmadı. İnce ve Kılıçdaroğlu ile eşleri de otele arka kapıdan kimseye görünmeden giriş yaptı.

Muharrem İnce 81 ile teşekkür ziyareti yapacağını açıklamıştı. Kılıçdaroğlu da bunun üzerine, "Partinin il başkanlarına çağrımdır: karşılayacak, gezdirecek, gerekeni yapacak, uğurlayacaksınız" demişti.

Muharrem İnce'nin partisinin üzerinde oy oranına ulaşması sonrası CHP'de kurultay tartışması yaşanmış, İnce ise 'Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duymayacaksınız" demişti.

Kılıçdaroğlu ile İnce arasında yapılacak görüşme merakla bekleniyordu.