İpekyolu Eş Başkan Adayları Azim Yacan ve Şehzade Kurt, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerinde bulundu.

Yurttaşlarla bir araya gelen Yacan ve Kurt, Yukarı Gölalan ve Aşağı Gölalan’ın sorunları için halkın çözüm önerilerini aldı.

Kurt ve Yacan, köy ziyaretlerinin ardından TMMOB’u ziyaret ederek oda başkanları ile çeşitli konularda istişarede bulundu.

ÖZALP

Özalp Belediyesi Eşbaşkan adayları Dilan Örenci Yakup Almaç ve beraberindekiler seçim çalışmaları kapsamında Özalp a bağlı Sağmalı (Noşar) mahallesinde halkla bir araya geldi.

Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği Eşbaşkan Dilan Örenci; HDP’nin kadın partisi olduğunu belirterek zafere kadınlarla yürüyeceklerini söyledi.

BAŞKALE

Başkale Eş Başkan adayları Şengül Polat ve Erkan Acar ise, Qereci, Sacan, Gundşex mahallelerini ziyaret ederek halkla bir araya geldi ve sorunlarını dinledi.

ÇATAK

Çatak HDP Belediye Eşbaşkan adayları Esra Babur Murat Bozdemir ve yerine kayyum atanan Çatak belediye eşbaşkanı Celalettin Bartu’nunda aralarında bulunduğu grup Kahpıh(Yuvalıçam) İninis(Korulu) ve Der(Övenler) mahallelerinde çar kapı seçim çalışmaları kapsamında halkla bir araya geldi.

Belediye eşbaşkan adaylarının da içinde bulunduğu grup daha sonra Çünük (Albucak) mahallesinde halk toplantısı düzenleyerek yurttaşlarla bir araya geldi.

EDREMİT

Edremit Belediye Eş Başkan Adayları Gülcan Kaçmaz ve Medeni Özer'de Süphan Mahallesi'nde halkla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinledi.

ÇALDIRAN

Van'ın Çaldıran ilçesinde HDP’li adaylar seçim çalışmalarını tüm yoğunluğuyla sürdürüyor. Van'ın Çaldıran ilçesinde HDP’li adaylar seçim çalışmalarını tüm yoğunluğuyla sürdürüyor. Çaldıran Belediyesi eş başkan adayları Leyla Atsak ve Faruk Demir ile Belediye meclis üyeleri ve partililerle beraberindekiler Çaldıran'a bağlı Han (Xan) Başeymez (Avesor) ve merkez Kışla mahallesinde kapı kapı dolaşarak 31 Mart yerel seminler için destek istediler. Gidilen mahallelerde sıcak bir karşılama ile karşılanan HDP heyeti 31 Mart seçim gecesine kadar çalışmalarını aralıksız sürdürecek.