CHP’nin Pendik’teki ‘Hayır’ standını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, “Herkes söyleyeceğini söyleyecek, hakaret etmeden, ötekileştirmeden, birbirini şeytanlaştırmadan devam edecek ve kararı millet verecek. Milletimiz ne karar verirse başımız gözümüz üstünedir. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Pendik Meydanı’nda mini bir miting düzenleyen Kurtulmuş, konuşmasının ardından meydanda bulunan standları ziyaret etti. İlk olarak MHP’nin standına giden Kurtulmuş, daha sonra CHP’nin ‘Hayır’ standına geçti.

“CHP’Lİ ARKADAŞLARA DA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Görevlilerle selamlaşan Kurtulmuş “Çok güzel bir manzara, Türkiye’nin aradığı, istediği manzara bu. Burada hem Ak Parti’nin, hem CHP’nin, ham de MHP’nin beşer metre arayla stantları var. Burada dostça, kardeşçe herkes seçim kampanyasını sürdürüyor. CHP’li arkadaşlara da başarılar diliyorum. Doğru olan, düzgün olan şey budur. Herkes söyleyeceğini söyleyecek, birbirine hakaret etmeden, ötekileştirmeden, birbirini şeytanlaştırmadan devam edecek ve kararı millet verecek. Milletimiz ne karar verirse başımız gözümüz üstünedir. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

CHP standının sorumlusu Tarık Balyalı ise Kurtulmuş’a nezaketinden dolayı teşekkür ederek, “Burası bir demokrasi meydanı, herkesin birbirine saygı gösterdiği bir yer. Biz bu ülkede herkesin birbirine saygı göstermesini ve sonucun hayırlı olmasını istiyoruz” diye konuştu.