Kapatılan Has Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çapa Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, CHP'ye katılacak.

Prof. Dr. Kılıçaslan, bir gurup Has Partili arkadaşıyla önceki gün CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet eden Prof. Dr. Kılıçaslan, partiye katılma kararları ile ilgili şunları söyledi:

“Biz CHP'ye katılırken farklılıklarımızla bu partinin içinde temsil edilebileceğimizi, siyasetin ve partilerin değişim ve dönüşümüne bu platformda katkı sağlayabileceğimizi düşündük. Türkiye yeni bir döneme girdi. Bu yeni dönemin özellikleri CHP'de de kendini göstermeli. Katılımımızın anlamı bu olabilir. Kendi fikrimizle, farklılığımızla CHP içinde var olabilirsek, bu yeni döneme biz de kendi bakış açımızı yansıtabiliriz."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Polat, Prof. Dr. Kılıçaslan'ı önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan toplantılarda konuşmacı olarak görmek istediklerini belirtti. (Akşam)