Mustafa Sarıgül'ün katıldığı radyo programında Başbakan Erdoğan hakkında kullandığı, 'Dünya Lideri' sözleri için ironi yaptım açıklamasına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten çok sert karşılık geldi.

Gökçek, Sarıgül'e 'Bizim liderimizle ironi yapmaya kalkarsan kusura bakma o lafını büker iade ederiz. Bir daha ironi yapacaksan dikkat et' dedi.

Melih Gökçek twitter'daki sayfasından CHP üyelik kartını Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden almaya hazırlanan Mustafa Sarıgül hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Mustafa Sarıgül'den ilk kıvırma geldi diyen Gökçek, 'Hergün Mustafa Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu'na ayar verirken hayret ilk kez Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıgül'e ayar verdi' açıklamasında bulundu.

"O LAFINI BÜKER İADE EDERİZ"

Sarıgül'ün ironi yaptım sözüne karşılık Gökçek twitter'dan şu sert açıklamayı yaptı: "Bak Sarıgül, AK Partilileri Kemal Kılıçdaroğlu ile karıştırma. Kemal Kılıçdaroğlu baronların korkusundan senin her lafını yer ama bizim liderimizle ironi yapmaya kalkarsan kusura bakma o lafını büker iade ederiz. Bir daha ironi yapacaksan dikkat et."