Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 97 bin kişiyle yapılan son ankette kendisinin oy oranının yüzde 51.45, CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ın ise 36.08 olduğunu söyledi.

AK Parti Beypazarı Seçim Bürosu'nun mitinge dönüşen açılışına katılarak AK Parti'nin Beypazarı adayı Tuncer Kaplan'a destek veren Gökçek, 97 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen ankete ilişkin şöyle konuştu:

"Ankara genelinde 97 bin kişi ile yaptığımız ankette şerefimi temin ediyorum ki oyumuz yüzde 51.45 çıktı. CHP'li Mansur Yavaş'ın oy oranı yüzde 36.08, MHP ise yüzde 10 oranında. Beypazarı'nda da gün geçtikçe bize olan muhabbetiniz artıyor. Mansur Yavaş ile ilk ankette arada 3 puan vardı benim lehimde, ikinci ankette 9 puana çıktı, üçüncü ankette fark 12 puana çıktı. Bu topraklara hizmet vermek için varız. Benim hizmetim çoksa bana oy verin, azsa vermeyin. Her zaman bir sözüm var, üçlü olsun güçlü olsun. İktidar AK Parti, büyükşehir AK Parti, inşallah ilçe de AK Parti'li olacak. Sonra da isteyin bizden, biz de size hizmet edelim. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır."