Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'ODTÜ'den geçen yol' tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu.

Samanyolu Haber TV'de yayınlanan Günlük programında Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sorularını cevaplayan Melih Gökçek, ODTÜ yönetimini suçladı.

"ODTÜ REKTÖRÜ CANINDAN KORKUYOR"

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Prof. Dr. Ahmet Acar'ın yol yapımına karşı çıkmasıyla ilgili "İlk defa burada söylüyorum. Rektör resmen korkuyor." diyen Gökçek, marjinal grup ve militanların rektörü taşladığını, odasının camını çerçevesini aşağı indirdiklerini iddia etti.

Gökçek, "Şu anda ODTÜ rektörü hem makamından hem de canından korkuyor kendisine bir şey yaparlar diye." iddiasında bulundu.

KENDİ YAPTIRDIĞI ANKET SONUCUNU AÇIKLADI

Başkan Gökçek, Ankara'da kendi yaptırdığı anket sonucunu da açıkladı.

Gökçek yaptırdığı ankete göre AK Partili Belediye Başkanı adayının, 2014 yerel seçimlerinde alacağı oyun 55.2 olduğunu açıkladı.

CAMİ YIKIMINA YÖNELİK İDDİALARA CEVAP VERDİ

Melih Gökçek, "Başbakan Erdoğan'ın önünde cami bile olsa eğer yol oradan geçecekse biz o camiyi yıkarız, gideriz o camiyi bir başka yere yaparız." açıklamasında sonra Gürsel Tekin'in AK Parti'nin yıktığı camileri açıklayacağına yönelik söylemine de cevap vererek şunları söyledi:

"Açıklasın. Çok cami yıktık. Biz yol olduğu zaman eski camileri yıkarız yerine de yenilerini yaparız. Şu anda da Ankara'ya dev bir cami yapıyoruz. Animasyonunu izleyince bile mest oluyorum." (f5haber)