AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçim çalışmalarına vaatlerle başladı. Ankara'ya boğaz getireceğini söyleyen Gökçek, "Ankara'ya deniz getirmek imkansız ancak artık Ankara'nın da boğazı olacak. İmrahor Vadisi'nde 1. etapta yer alacak 11 bin metrekarelik dev alan... Ankara'nın imajına inanılmaz bir katkı sağlayacak. 5 senede bitmesini planlıyoruz" dedi.

Melih Gökçek, Ankara Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Gökçek, Ankara'ya boğaz getireceği sözünü verdi.

Melih Gökçek, "20 yılın her anı çalışma ve hizmetle geçti. İnşallah 5 yıl daha bu hizmet devame edecek. 20 yılda Ankara'ya adeta çağ atlattık. Önümüzdeki 5 yıl da hizmet dolu olacak. Ben Ankaralı kardeşlerimle gönül birliği yaptım. Ben bu şehri evim, ocağım, yuvam olarak gördüm. Ankara'da yaşayan her bir kardeşimin derdi bizim derdimiz, her bir kardeşimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bir şehri sevmek o şehre emek vermek, o şehrin insanını kucaklamak, hizmet üretmektir. Bizden önce Ankara'ya nice yöneticiler geldi hiçbiri bizim kadar üretmedi, bizim kadar eser meydana getirmediler. Seçim sürecinde bol keseden atanlarvar. Seçim öncesi proje anlatan yok, çamur atmak.. En iyi bildiği proje bu onların. Milli birliğimizi, kardeşliğimiiz hedef almak" dedi.

"ANKARA'YA DENİZ GETİRMEK İMKANSIZ ANCAK... "

Gökçek, "Ankara'ya deniz getirmek imkansız ancak artık Ankara'nın da boğazı olacak. İmrahor vadisinde 1.etapta yer alacak 11 bin metrekarelik dev alan... Ankara'nın imajına inanılmaz bir katkı sağlayacak. 5 senede bitmesini planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin devamı için tıklayınız...