Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, vekilliğinin düşürülmesinin ardından Genel Kurul’da başlattığı oturma eylemini 14’ncü gününde partisinin Genel Merkezi’nde devam ettiriyor.

Gergerlioğlu, 14’ncü gününde aldığı destekle daha moralli olduğunu söylüyor. Gergerlioğlu’na Türkiye’nin dört bir yanından misafirler de gelmeye devam ediyor.

‘HAKSIZLIĞA UĞRAYAN KESİM BURAYA GELİYOR’

Artı Gerçek’ten Seda Taşkın’ın haberine göre, Adalet Nöbetinin 14’ncü gününde Gergerlioğlu, güne moralli bir şekilde uyandığını ve kendini daha iyi hissettiğini dile getirdi.

Herkes için adalet demeye devam ettiğini belirten Gergerlioğlu, “Hukuksuzluklara karşı, halkın vekilinin görevden alınmasına karşı burada Adalet Nöbetimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Biz güce endeksli değiliz, adalete endeksliyiz. Hak eksenindeyiz ve haksızlığa uğrayan her kesim buraya geliyor. Adeta ortak nokta Adalet Nöbeti oldu. Bu durumdan kaynaklı da çok mutluyuz” dedi.

‘HER ZAMAN ADALET SEVDAMIZ DEVAM EDECEK’

Bugün yine aralıksız bir şekilde misafirler ağırladıklarını paylaşan Gergerlioğlu, “Misafirlerimiz ile birlikte oturuyoruz. Biz nöbetimize devam ediyoruz. Takdir nedir bilemiyoruz. Cezaevine girsek de, Meclis’te olsak da, başka yerde olsak da her zaman adalet sevdamızı devam ettireceğiz” diyerek herkesi Adalet Nöbetine destek vermeye çağırdı.