İki dönem AKP Bayburt İl Başkanlığı görevini üstlenen Gelecek Partisi Kurucular Kurulu'nda yer alan Hakan Kobal, partideki tüm görevlerinden istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan Gelecek Partisi'nin 150 kişilik kurucular kurulunda yer alan Hakan Kobal, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gelecek Partisi'nde bulunmuş olduğum görevlerden bugün itibariyle istifa ediyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin" dedi.

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanlığı'nın Kobal'ın istifasına ilişin Twitter hesabından yapılan açıklama, "Gelecek Partisi Bayburt il Başkanlığı olarak İlimiz ve partimizin siyasi tarihinde dün kamuya ve basına yansıyan bir konu hakkında bilgi verme gereği hasıl olmuştur. Bireysel ve tamamen Kendi özgür iradesiyle almış olduğu bu kararı saygı ile karşılıyoruz.Partimize şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Bundan sonraki hayatında karar ve değerlendirmelerinde başarılar dileriz" denildi.