Bugüne kadar yazdıkları doğru çıkan twitter feneomeni @fuatavni çarpıcı bir iddiada bulundu.

@fuatavni, devlet aklını 'Paralel yapı'ya inandırmak ve cepheyi genişletmek için Başbakan Erdoğan'a çakma suikast düzenleneceğini iddia etti. @fuatavni çakma suikast için uyuşturucu bağımlısı birinin bulunduğunu da ileri sürdü. Yapılacak çakma suikastin cemaatin üzerine yıkılacağına işaret eden @fuatavni "Karıncayı bile incitmemiş bir Cemaati 'Süikaste teşebbüs ettiler' diye lanse etmek için çok çaresiz olmalılar ve evet çaresizler." ifadesini kullandı.

İşte @fuatavni hesabının kapatılmasının ardından açtığı @fuatavnifuat isimli yedek hesabından paylaştığı o twitler:

@fuatavnifuat : 1. BB, Devlet-Cemaat savaşı başlatmayı planladı. Ama devlet aklı buna itibar etmedi. Hatta bakanlar, vekiller bile BB'nin tezine inanmıyor.

@fuatavnifuat  : 2. BB, bütün kritik zirvelerde 'Paralel Yapı'yla mücadeleyi gündem yapsa da istediğini alamamın çaresizliğiyle kıvranıyor.

@fuatavnifuat  : 3. Yeni bir plan devreye sokuluyor. Amaç devlet aklını 'Paralel Yapı'ya inandırmak ve cepheyi genişletmek. BB'ye çakma suikast tezgahlanıyor

@fuatavnifuat : 4. MİT içindeki bir kısım karanlık adamlar planı uygulamaya başladı. Uyuşturucu bağımlısı biri bulundu. Onu, çakma süikaste hazırlıyorlar.

@fuatavnifuat  : 5. Karıncayı bile incitmemiş bir Cemaati 'Süikaste teşebbüs ettiler' diye lanse etmek için çok çaresiz olmalılar ve evet çaresizler.

(gazeteport)