Başbakan Erdoğan seçim çalışmalarına devam ediyor. Kastamonu'da vatandaşlara hitap Erdoğan'ın hedefinde yine "paralel yapı" vardı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

"30 Mart'ta ya kirli siyaset ya temiz siyaset diyeceğiz. Kirli siyaset isteyenler CHP'ye MHP'ye BDP'ye oy versin, temiz siyaset isteyenler AK Parti'ye oy versin. Son derece kirli, edep dışı bir siyaset tarzını benimsediler.

Çözüm sürecini baltalama vazifesini üstlendiler. Oslo görüşmesini montajlayarak sızdırdılar. MİT müsteşarımızı 7 Şubat'ta gözaltına almak istediler.

Bu Bahçeli 'İmralı'ya ne söz verdin' dedi. Bahçeli 'Benim adım Tayyip Erdoğan, ben hayatım boyunca bu vatanı kimseye satmadım, onun hesabını siz verin' Sen Bahçeli, Ecevit ve Yılmaz... Burayla ilgili idam kararını sümenaltı ettiniz, niye itiraz etmedin? Niye o zaman hükümetten çekilmedin? Bunlar hep iftira attı, bizim çözüm sürecimiz farklı bir olaydır, benim müsteşarımın görüşmeleri farklı bir olaydır.

Pensilvanya dershaneleri bahana etti, bizi sırtımızdan hançerledi. 17 Aralık'ta yolsuzluk diyerek üzerimize saldırdılar, ardından illegal olarak kaydedilmiş ses kayıtlarını servis etmeye başladılar. Bunlarda ahlak yok, bunlar cemaat falan değil, örgüt. Bunların terör örgütünden ne farkı var? Bunların yaptığını terör örgütü yaptı.

Pensilvanya'daki zatın konuşmalarını dinliyorsunuz, neler söylüyor neler. Bunlarda takiye, yalan, iftira var.

99'da buradan kaçtı ya, inzivaya çekilmiş. İnzivaya çekilmek istiyorsa sana Kastamonu yetmez mi? Neden Pensilvanya? Tek odada yaşamış, insanın hayatında tek oda da olur, sonra bu gelişerek Pensilvanya'daki gibi saltanat sarayları da olur. Ben bunu garipsemiyorum, ama bunu istismar etme. Bu Pensilvanya artık çıktı açık açık CHP'yi MHP'yi BDP’yi desteklemeye başladı, kime verirseniz verin. Kastamonu'ya MHP'ye oy verin diye talimat geldi.