Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında ilk kez partisinin İstanbul İl Başkanlığına gitti. Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla toplantı yapan Erdoğan’ın seçimde kazanılan ve kaybedilen yerlere ilişkin değerlendirmeler yaptığı öğrenildi.

2.5 SAAT SÜRDÜ

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Kısıklı’daki konutundan Sütlüce’deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na gelen Erdoğan’ı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile partililer karşıladı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 2,5 saat sürdü.