AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Düzce, Çorum, Amasya, Bartın ve Karabük il kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katılıyor.

Burada konuşan Erdoğan “Ülkemizi gerçek anlamda kalkındırdık. İstisnasız her bir insanımızın hayatına dokunarak yaptık. Her politikamızı eleştirenlere bakmayın. Hayata geçen her projeden onlar da faydalanıyor. Milletimiz “istemezükçülüğün” gerçek yüzünü bildiği için 18 yıldır hiçbirine tenezzül etmiyor. Herkes Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görüyor. Yarım düzine sınır ötesi operasyonu aynı anda gerçekleştiren bir ülkeye döndük” dedi.

Erdoğan, Düzce il kongresini selamlarken yaptığı konuşmada da "İnşallah Düzce 2023'te Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatmalıdır" ifadelerini kullandı. Karabük için de "İnşallah Karabük'ten full çıkarız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklaması şu şekilde:

"Biz kendi yolumuzda yürümeye, kendi işimizi yapmaya, kendi hedeflerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Kongrelerimizde görev alan il, ilçe yöneticilerine çok önemli görevler düşüyor. Hedeflerimizi ve misyonlarımızı insanlarla paylaşacak, muhalefetin yalanlarını ifşa edecek olan sizlersiniz. Kendimizin ve evlatlarımızın geleceği için ortaya konacak gayretler konusunda sizlere güveniyorum."

'TÜRKİYE NEREDEN NEREYE GELDİ'

“-AK Parti Türkiye'nin sadece son 18 yılının değil, inşallah daha uzun yıllar boyunca geleceğinin de partisidir

Bizler seferle mükellef kadrolar olarak samimiyetle çalıştıkça Rabb'im bize nice zaferleri nasip etmiştir. İnşallah bundan sonra da edecektir.

Cumhur İttifakı'yla birlikte hep daha ileriye gidecek, hep daha çok hizmet yapacak, hep daha büyük projelere imza atacağız.

Türkiye'nin diplomasiden ekonomisine kadar geniş bir cephede yürüttüğü mücadelede karşımızdakilerin değirmenlerine su taşıyanları, kendi ülkelerini her fırsatta yabancılara şikayet edenleri kesinlikle unutmayacağız.

Akıl ve vicdan sahibi herkes, güvenlikten diplomasiye kadar Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görüyor.

İhanetlerden, saldırılardan ve tuzaklardan kurtulan Türkiye, bugün artık bölgesinde ve dünyada dengeleri belirleyecek bir konuma ulaşmıştır.”

'CUMHUR İTTİFAKI 2023 SEÇİMLERİNDE SANDIKLARI PATLATMALIDIR'

Erdoğan canlı olarak bağlandığı Düzce il kongresini selamlarken yaptığı konuşmada da "İnşallah Düzce 2023'te Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatmalıdır" ifadelerini kullandı. Karabük için de "İnşallah Karabük'ten full çıkarız" dedi.