Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki 29 Ekim resepsiyonunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Kasım'da yapılacak seçim için "Pazar günkü seçim 2023 hedefleri için bir kırılmadır. 1 Kasım'da sandıktan çıkan neticeye, milletimizin tercihine saygı göstereceğiz. Milletimiz tek partiye fırsat verirse istikrar sürer" dedi. Resepsiyonda Saray çalışanları Erdoğan'a bir de sürpriz hazırladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ‘Ak Saray‘ olarak bilinen Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlediği resepsiyonda pazar günü yapılacak seçimlere değindi.

Erdoğan, 1 Kasım seçimlerinin 2023 hedefleri konusunda bir ‘kırılma‘ olduğunu söyleyerek, “1 Kasım’da seçimlerden çıkan neticeye, milletimizin tercihine saygı göstereceğiz” dedi.

Seçim güvenliği konusunda her türlü tedbirin alındığını belirten Erdoğan, tek parti iktidarı olması halinde Türkiye’de istikrarın süreceğini de savunmaktan geri durmadı.

DEMOKRATİK KAZNIMLAR SON 13 YILIN ÜRÜNÜ

Türkiye’nin bugün sahip olduğu ‘ekonomik değerlerin ve demokratik kazanımların‘ son 13 yılın ürünü olduğunu savunan Erdoğan, “Bölgemizdeki gelişmeler ve terör olayları bizi, cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olan 2023 için belirlediğimiz hedeflerimize ulaşmaktan asla alıkoymayacaktır” diye konuştu.