17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonun ardından Avrupa Birliği Bakanlığı koltuğunu Mevlüt Çavuşoğlu'na bırakan AKP’li Egemen Bağış attığı tweet ile sosyal medyada tepki çekti.
Ekmek almaya giderken polisina attığı gaz kapsülüyle başından vurulan ve 269 gün sürdürdüğü yaşam mücadelesini dün kaybeden Berkin Elvan'ın cenaze töreni devam ettiği sırada Egemen Bağış'ın paylaştığı mesaj bir anda sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu.
Bağış'ın attığı, "Terörün bitmesinden ve kardeşliğimizden rahatsız olup çözüm sürecini hedef alan nekrofillere de gereken cevabı milletimiz 30 Mart'ta verecek" tweeti sosyal medyada tepki çekti.
TWEETİ SİLDİ
Tepkilerin artması üzerine Egemen Bağış bugün saat 13:55'te attığı tweeti, yaklaşık 1,5 saat sonra sildi.
*Nekrofili: Fransızca kökenli olan nekrofili kelimesi ölü sevicilik anlamına geliyor. (T24)
Egemen Bağış: Ölü seviciler
Berkin Elvan'ın cenaze töreni sürerken Bağış'tan çirkin tweet...

YORUM EKLE
1
Süleyman Demirel'den Berkin Elvan mesajı
2
Gezi davasında hakimden manifesto gibi beraat kararı...
3
Tunceli Emniyeti: Berkin Elvan ölümsüzdür
4
Grup Yorum'dan Berkin'e şarkı
5
Kanal D polisi akladı, tepki canlı yayında geldi!
6
Devletin öldürdüğü çocuklar
7
Cem Yılmaz: Şakamız bitti, üzgünüz!
8
Roboski'de Berkin için anlamlı eylem
9
Polis 'onuruyla yaşayan' simitçiyi başından vurdu
10
Berkin Elvan, Alexis'in öldürüldüğü yerde anıldı
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER