MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun bir araya geleceği canlı yayına moderatörlük yapacak olan gazeteci İsmail Küçükkaya ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bahçeli MHP'nin tercihinin Didem Arslan Yılmaz olduğunu belirttiği açıklamasında İsmail Küçükkaya'ya sert sözlerle yüklendi.

Twitter hesabından açıklama yapan Bahçeli İsmail Küçükkaya’nın seçilmesini hayretle karşıladığını söyleyerek, "İsmail Küçükkaya’nın hangi vasıflarından dolayı böylesi önemli bir program için tercih edildiğini anlayabilmiş değilim. Bu şahsın Cumhur İttifakı ve MHP’ye husumet besleyen tavrı açıktır, bilinmektedir. Tarafsız değildir, samimi değildir, yeterli hiç değildir. Kaldı ki, FOX TV’nin yayın çizgisi de bulanık ve sorunludur. Şayet İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğü kesinleşirse, bilinsin ki, 16 Haziran 2019 tarihinde 21.00’den itibaren televizyon izlemeyeceğim, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının tartışmasını takip etmeyeceğim. MHP hakkın, haklının, halkın ve haysiyetin tarafındadır." dedi.