CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanı ile ilgili sözlerinin hükümetten tepki almasına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve eski Parti Sözcüsü Haluk Koç yanıt verdi.

Koç, “’Bir seferden bir şey olmaz’. Bu utanç verici bir şey. Genel Başkanı'mız soruşturmada Muammer Güler'in Reza Sarraf için söylediği şeyleri söyledi. Niye sizin aklınıza hemen o anlayış geliyor. Sizin içinizde o sapıklık var o yüzden,” dedi ve şöyle devam etti:

“Eğer o anlam üzerinde gideceksek Rıza Sarraf ve Muammer Güler arasındaki ilişkiyi nasıl ifade edeceksiniz? Sizin kafanız tümden bozulmuş. Aile Bakanı çocuk istismarcıları karşısında kendisini siper etmiştir. Kaynakçaya baktığınızda orada Muammer Güler yazar. Bunu yapmaktan utanmıyorlar. Söyleniş amacının dışındaki anlamıyla alıp siyaseti gerip CHP'yi, tüzel kişiliğimizi, 11 milyonu töhmet altında bırakıyorlar.”

"DAVUTOĞLU GİDİYOR"

CHP’li Koç ayrıca Başbakan Davutoğlu’na da seslendi ve ilginç bir imada bulundu. Davutoğlu'nun Başbakanlık görevinden 'gideceğini' öne süren Koç, yerine ise Binali Yıldırım'ın hazırlandığını iddia etti.

Davutoğlu'na seslenen Koç, “Bunca zamandır silahları bombaları gömenlerin önüne yatanlar kalkmış bize laf diyorlar. Gidiyorsun Ahmet Bey. Sen kendini kurtar. Bak Binali'yi hazırlıyorlar,” diye konuştu.