Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turkcell'in 20. yılı resepsiyonu vesilesiyle yaptığı konuşmada, teknolojiyi öven ve Türkiye'nin mobil iletişim alanında 'dünyanın en iyi ülkelerinden biri olduğunu' söyleyen Erdoğan, lafı telefon sahiplerine getirdi, şunları söyledi:

"CİKLET ALIR GİBİ BİR TANESİNİ DAHA ALIYOR"

"Dünyada artık milyarlar konuşuluyor. Dünya nüfusunun üzerinde bir rakam telaffuz ediliyor. Bakıyorsunuz bir kişinin elinde bir tane yok. Kiminde 2 kiminde 3. Adeta yarışıyorsunuz bunlarla. Her gün cep telefonları güncelleniyor. Bununla yarışmak da kolay değil. Herkes birbirine bir de havasını atıyor. Diyor yenisi çıkmış. Hemen git bir tane de bakkal dükkanından ciklet alır gibi bir tanesini daha alıyor. Böyle bir yaşam var. Tahrik ediyor insanı. Bunu firmalar boş geçer mi? Bakıyorsunuz yeni yeni farklı tasarımlarla bunları üretmeye devam ediyorlar."

SİGARA İÇENLERİ 'AZARLAMIŞTI'

Erdoğan, geçtiğimiz günlerde, Esenler’de katıldığı açılış programının ardından belediye binasına yürürken, bir kafeteryanın üst katında sigara içildiğini görmüş ve olaya tepki göstererek, kafeteryanın aşağısından “Orada sigara içilmez, cezai müeyyidesi var,” diye bağırmıştı. Erdoğan daha sonra da "Terbiyesiz herif, Cumhurbaşkanı söylüyor hala içmeye devam ediyor," demişti.