Önder Ataseven / Demokrat Haber Kayseri

Emek Partisi (EMEP) Kayseri İl Başkanı İsmet Gümüşoluk ve beraberindeki heyet CHP Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Sadık Atilla, “Basın sesimizi duyurmuyor, bu nedenle ‘Halkın Sesi’ adında bir gazete çıkaracağız” dedi. 

AK PARTİNİN OYLARINI DÜŞÜREBİLİRİZ

Yerel seçimlerde sol tandanslı partilerin birlik olmalarının, AK Parti’nin gücünü kıracağına dikkat çeken Atilla, “Yerel seçimler bizim için çok önemli eğer sendikalarla ve diğer partilerle iş birliği içine girersek AK Partinin oylarını düşürebiliriz” diye konuştu.  Atilla, geçtiğimiz haftalarda Andy-Ar Araştırma Şirketi’nin Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki hakkında yaptığı araştırmayı yanlı bulduğu için inanmadığını söyledi.

“MEDYA SESİMİZE KULAK VERMİYOR”

Medyanın kendilerine yeteri kadar yer vermediğini vurgulayan Atilla, bu susturma karşısında yakın zamanda Kayseri’de ‘Halkın Sesi’ adında bir gazete çıkaracaklarını ifade etti. Atilla, “Medya halka açılmamıza ve AK Parti’ye ‘dur‘ dememize yardımcı olmuyor.  Aslında bunda medyanın da suçu yok Kayseri’de Belediyeler medya üzerinde çok büyük bir baskı kurmuş durumda, biz de çözümü böyle bir gazete kurmakta gördük. Böylece halka fikrimizi aktarabileceğiz” ifadelerini kullandı.

EMEP İl Başkanı İsmet Gümüşoluk ise, “AK Parti’ye karşı kazanmamızın tek yolu birliktir, CHP belli bir güce sahip parti, eğer bir şey yapılacaksa bunu ancak CHP yapabilir, biz de gerekli desteği esirgemeyiz” şeklinde konuştu.