Cumhurbaşakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Ne Dolmabahçe Mutabakatı ya? Nereden çıkmış böyle bir şey? Böyle bir mutabakat filan söz konusu değil” sözlerine yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Levent Gök "Cumhurbaşkanı'nın bugün söylediklerinin bir değeri yoktur. Cumhurbaşkanı'nın çark etmesi, bugüne kadar izledikleri politikalara ne denli tutarsız olduklarını gözler önüne sermektedir."dedi. 

Levent Gök, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe Mutabakatı ile ilgili açıklamasına yönelik şunları söyledi: 

"Cumhurbaşkanı'nın bugün söylediklerinin bir değeri yoktur. Cumhurbaşkanı o gün bilerek ve isteyerek, o mutabakatta olmasını istediği başbakanı ve grup başkanvekillerini de ortada bırakmışa benziyor. Görüşmeye katılan başta Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan olmak üzere Cumhurbaşkanı'nın bu söylediklerine karşı bir cevabı olmalıdır. Bu toplantıda bulunma gerekçelerini Cumhurbaşkanı'na danışarak alıp almadıklarını konusundaki görüşlerini kamuoyu bekliyor. El sıkışarak, açıklama yaptılar. Cumhurbaşkanı'nın çark etmesi, bugüne kadar izledikleri politikalara ne denli tutarsız olduklarını gözler önüne sermektedir."

(Kaynak: Cumhuriyet)