CHP’de Parti Meclisi (PM) ve milletvekillerinden oluşan 30’ar kişilik heyetler bugün ve yarın Afyon ve Uşak’ta olacak. Sahaya inen CHP heyetleri il ziyaretlerinde İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti’yi ziyaret edecek.

Milliyet’ten Mehtap Gökdemir’in haberine göre CHP, ‘AKP’nin kaleleri’ olan illere kalabalık bir milletvekili grubuyla gidiyor. CHP, il ziyaretlerinde Millet İttifakı partilerinin yanı sıra Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nin de kapısını çalacak. CHP heyetleri bu kapsamda bugün ve yarın Afyon ve Uşak’ta temaslarda bulunacak.

MESLEK ODALARI VE STK’LARA DA ZİYARET

CHP heyeti gruplar halinde hem parti örgütüyle buluşacak hem de sivil toplum örgütleri, meslek örgütlerine ziyaretler yapacak. CHP’nin Uşak programında aralarında Fırıncılar Odası, Manavlar Odası, Kahveciler Odası’nın da yer aldığı 48 odayı ziyaret de yer alıyor.

‘HÜKÜMETİN BECERİKSİZLİĞİNİ YERİNDE TESPİT EDİYORUZ’

Uşak heyetinin başkanı CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, saha çalışmasında yaptıklarına anlatarak şunları söyledi: “Daha önce Elazığ’a, Aksaray’a, Ege bölgesi illerinin bir kısmına gittik. Şimdi Uşak ve Afyon’a gidiyoruz. Vatandaşları, esnafı, meslek odalarını, sivil toplum örgütlerini dinliyoruz. İlçelere gidiyoruz. Bunları raporlaştırıyoruz. Ekonomik krizi, Corona’daki hükümetin beceriksizliğini, bunların sonuçlarını yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. İlin valisine, emniyet müdürüne, siyasi partilere de ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Şehrin sorunlarını kamuoyunun gündemine getiriyoruz.”