AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Yurt gazetesinin iki eşle yaşadığına yönelik yaptığı haber üzerine resmi Twitter hesabından dava açacağını duyurdu.

Çelik, Yurt gazetesi için "Sahibi bir CHP milletvekili olan, Beşar Esat'ın yayın organı gibi hareket eden bir gazete" ifadesini kullandı.

Hüseyin Çelik açıklamalarına şöyle devam etti:

"Hem tüm halkımız, hem Ak Partili yol ve dava arkadaşlarım bilsinler ki, şahsıma yöneltilen bu iddialar, külliyen yalan ve iftiradır. İddia sahipleri, iddiasını ispat etmekle yükümlüdür. Aksi halde iftiracı olurlar. Bu kampanyanın hedefi elbette partim ve iktidarımızdır. Bizimle siyaseten mücadele edemeyenlerin, böyle ucuzcu ve ahlak dışı yöntemlere başvurmaları onların zavallılığının bir göstergesidir. Unutulmasın ki, dedikodu nefret edenler tarafından çıkarılır, aptallar tarafından yayılır ve geri zekalılar tarafından inanılır. 'Çamur at, tutmazsa izi kalır.' yöntemiyle rakipleriyle mücadele edenler, bilsinler ki, o çamur bir gün kendi suratlarına sıçrar. Gerek sosyal medyada, gerekse gazetelerinde şahsıma yönelik bu itibarsızlaştırma kampanyasını açanlara çok ağır tazminat davaları açacağım."