Burhan Kuzu Twitter hesabından "Ben Ak Partinin kurucu üyesiyim. O gün Tayyip Beyin yanında yer almaktan korkup arabaya sonradan binenler şimdi ahkam kesiyorlar" tweetini paylaştı. Kuzu, Arınç'ın "Twitter'ı çok kullanıyorlar" eleştirisine, isim vermeden sert cevap verdi.

T.B.M.M. Anayasa Komisyonu Başkanı, İstanbul Milletvekili, Anayasa Hukukçusu Burhan Kuzu’nun Twitter hesabından akşam 22.00 saatlerinden itibaren ilginç tweetler paylaşıldı. Burhan Kuzu adıyla ard arda gelen tweetler sırasıyla şöyle:

Ben Ak Partinin kurucu üyesiyim. O gün Tayyip Beyin yanında yer almaktan korkup arabaya sonradan binenler şimdi ahkam kesiyorlar.

Ben hiçbir zaman şahsi hesap yapmadım; bunu yapsaydım bugün çok farklı yerlerde olurdum. Ülkeyi ve Başbakanı sıkıntıya sokacak tutumum olmadı.

Anayasa Hukuku profesörüyüm ne yaptığımı iyi bilirim; ömrüm haksızlık karşısında dik durmak oldu. Bunun bedelini meslek hayatımda ağır ödedim

Bazılarının son tweettele ilgili olarak şahsıma fırça attığı yorumlarını kabul etmem. Herkes kendi kanaatini söylüyor. Bunlar tavsiye olabilir.

BAKANLARA ÇIT, ÇIT, ÇIT 'TWEET' UYARISI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç geçtiğimiz günlerde Burhan Kuzu’nun twetter’dan yazdıklarını kastederek şöyle demişti:

BIRAKIN ARTIK BU İŞLERİ

Bir başkası çıkıyor, iki bin kişilik liste var diyor. Biz tweet hesabımızdan kimseyi rencide edecek, flaş bir şeyler yazalım, trend topic olsun hevesinde değiliz. Ama bu öyle bir hastalık haline geldi ki, çıt çıt çıt, sabahtan akşama kadar bunlarla uğraşıyorlar. Bu işten vazgeçsinler öncelikle bakanlar.

Danışman sıfatı taşıyan insanlar çıt çıt çıt, şu kadar tweet attım, şu kadar retweet aldı, elinin körü oldu. Bunlar iş değil.