Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bartın'da partisinin düzenlediği mitingde konuşurken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da bozkurt işareti yapmasını eleştirirken kendisi de aynı işareti yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da seçim otobüsünde bozkurt işareti yaparak çevredekileri selamlamasını eleştirirken, kendisi de aynı işareti yapan Arınç, şunları söyledi:

"Kemal Kılıçdaroğlu artık bunu yapmaya başladı. Ben Kılıçdaroğlu böyle yapıyor diye yapıyorum. Bu basından korkulur. Beni ikaz edin, sonra alt yazı geçerler, 'Kurt oldu' derler. Sonra Selahattin Demirtaş bana da kızar. Geçenlerde Selahattin Demirtaş bir şey söylemiş. 'Ben Dersimli Kılıçdaroğlu’nu Kürt zannediyordum, meğerse kurt kökenliymiş' dedi. Ne günlere kaldık. 'Herkesten oy lazım, o yüzden böyle yapıyorum' diyor. Oyun bol olsun. Hatay'da aday bulamadılar. Halbuki Hatay'dan çok güçlü aday bulabilirlerdi. Hatay'ın yüzde 40'ı CHP ile duygusal bağ içinde olan bir grup. Bula bula bizim eski başkanımızı buldular. AK Parti'nin belediye başkanı Metin Savaş'ı tuttu bizim karşımıza aday gösterdi. Sarıgül için, 'Bu adam yolsuzluğun çamuruna batmış' dedi. İstanbul'dan aday gösterdi. Milletin oylarını alabilmek için farklı farklı kimlikleri karşımıza çıkarıyor. Sonra milletten oy alacağını zannediyor. CHP'nin Anadolu'daki hali budur."