Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından yolsuzluk ve rüşvet soruşturması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Somut bir açıklama yapmayan ve iddialara açıklık getirmeyen Bozdağ genel ifadelerle yaşananları tuzak, kirli ittifak, güç odakları, kirli oyun olarak niteledi.

Bekir Bozdağ; AK Parti'nin ve Hükümetin her daima alnı ak ve başının dik olduğunu, bugüne kadarki gibi bundan sonra da bu şekilde yoluna devam edeceğini savundu.

'BİZ OYUNLARI BOZA BOZA BUGÜNLERE GELDİK'

Bozdağ, 'Biz nice siyaset mühendisliklerini, nice tuzakları ve nice oyunları boza boza bugünlere geldik' değerlendirmesinde bulunarak, bundan sonra da her türlü siyaset mühendisliği ile her türlü oyun, tuzak ve operasyonu boza boza yollarına devam edeceklerini yazdı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Biz gazete manşetleriyle ve kirli ittifaklarla, içerde ve dışardaki güç odaklarıyla iktidara gelmedik. Manşetlere, her tür kirli ittifak ve operasyona rağmen Allahımızın yardımı ve milletimizin desteği ile iktidara ve bugünlere geldik. Bizim yegane güç kaynağımız milletimizin samimi destek ve duası ile Cenab-ı Hakk'ın yardımıdır. Hep halkın ve Hakk'ın yanında olduk ve yine halkın duası ve desteği, yüce Allah'ın yardımıyla yollumuza devam edeceğiz. Bu kirli oyun, operasyon ve tuzaklar, milletimizle aramızdaki gönül bağını koparıp mahalli seçimler ile cumhurbaşkanı seçimini etkilemek içindir. Bu kirli oyunun senarist, oyuncu, yönetmen ve figüranları; aziz milletimizin oyun, tuzak ve operasyon bozma ustalığını bir kez daha göreceklerdir. Bütün seçimler, milletimizin başöğretmen edasıyla verdiği derslerle doludur. Milletimiz, anlama zorluğu çekenlere ders tekrarında da mahirdir" ifadelerini kullandı.