MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlerin ‘beka meselesi’ olduğunu yineleyen Devlet Bahçeli, “31 Mart bir beka seçimidir diyoruz hop oturup hop kalkıyorlar. Yalnızca bir gerçeği ifade ettik. Beka muhaliflerinden adam olmaz” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, “Ankara dün zillete teslim olmadı, yine olmayacaktır. Ankara demek Türkiye, cumhuriyet demektir. 96 yıl önce cumhurun iradesi cumhuriyeti kurdu. Cumhur Ankara’ya ve cumhuriyete sahip çıkacaktır. Ankaralı zelil hesapları elinin tersiyle itecektir” dedi.

MHP Ankara İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Bahçeli, özetle şunları söyledi:

‘OLDUĞUMUZ GİBİ GÖRÜNDÜK’

 MHP hem olduğu gibi görünmeyi hem de göründüğü gibi olmayı benimsemiştir. Davamız ezelden beri haklıydı. Sabrettik, dayandık ve inandık. Şimdi hakkımızı teslim edenler çoğaldı. Türkiyemizin huzur, güvenlik ve istikrar hedefleri için yapacağımız pek çok şey önümüzde duruyor.”

‘ANKARA CUMHURİYET DEMEK’

 Ankara dün zillete teslim olmadı, yine olmayacaktır. Ankara demek Türkiye, cumhuriyet demektir. 96 yıl önce cumhurun iradesi cumhuriyeti kurdu. Cumhur Ankara’ya ve cumhuriyete sahip çıkacaktır. Ankaralı zelil hesapları elinin tersiyle itecektir.

Ankara’nın tarihi hızını kesmeye, yürüyüşünü yavaşlatmaya kimsenin niyeti yetmeyecektir. Ankara tam bağımsızlıktır. Ankara Atatürk’tür, Sakarya’dır, Dumlupınar’dır, şehitliktir, Türkiye düşmanlarının arkasına saklanmış CHP’nin eline geçmeyecektir.

31 Mart 2019’da Ankara ehil şehreminiyle buluşacaktır. Zillet akımını Allah’ın izniyle püskürtecektir. 25 ilçede Cumhur İttifakı’nın sesi duyulmalıdır. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Mehmet Özhaseki tecrübe, tevazuyla başarıya ulaşacaktır. İnancımız tamdır, Ankara ehline teslim edilecektir. 31 Mart bir beka seçimidir diyoruz hop oturup hop kalkıyorlar. Yalnızca bir gerçeği ifade ettik. Beka muhaliflerinden adam olmaz.