Deniz Baykal'la ilgili kasetin internete sızdırılması talimatını Başbakan Erdoğan'ın verdiği iddiası dün gece gündeme bomba gibi düştü. Haramzade ve Başçalan isimli hesapların aksine pek bilinmeyen bir hesaptan yayınlanan ses kaydında ortam dinlemesi vardı.

Ses kaydında, Başbakan Erdoğan olduğu iddia edilen kişi, Deniz Baykal'ın görüntülerinin internete sızdırılması talimatı verdiği öne sürülüyor.

"KAMERAYI MİT'ÇİLER KOYDU"

Haber Art Bir'in haberine göre; Türkiye'yi sarsan ses kaydı sonrası Taraf muhabiri Mehmet Baransu mikro blog sitesinden çarpıcı iddialarda bulundu. Baransu, Başbakan Erdoğan'ın izin vermediği 7 Şubat MİT soruşturma dosyasında Deniz Baykal'ın görüntülerini çeken ve MİT mensubu olduğu iddia edilen kişilerin isimlerinin olduğunu iddia etti.

17 Aralık soruşturması sonrası Efkan Ala'nın 'Kapıyı kırın Baransu'yu alın' talimatı verdiği ses kaydı da sızdırılmıştı. Öte yandan Mehmet Baransu, MİT takibinde olduğunu iddia edip evinde ortaya çıkardığı dinleme cihazlarının fotoğrafını da sosyal medyada paylaşmıştı. 

İŞTE BAYKAL KASETİNİN SIZDIRILMASIYLA İLGİLİ BARANSU' UN İDDİALARI

* İlk büyük turp internete düştü. Baykal kaseti bilin bakalım kimin emriyle internete verilmiş. Ses kaydı internette.

* Youtube'da kayıt. Ortam dinlemesi. Hemen internete yukleyin diyor. Devamını da yükleyin emri veriyor. Kim mi? Tabii ki başçalan.

*  Sayın Baykal. Bir buçuk yıl önce, Savcı Sayan ve Yılmaz Ateşle buluşmamızda başbaşa anlattığım olayları bir de bu ses kaydıyla değerlendirin

* 7 Şubat soruşturmasına izin verilseydi, Baykalın o evde görüntüsünü çeken mit mensuplarının kim olduğu ortaya çıkacaktı.

* 2 yıldır bildiğim elimde belgesi olmayan o olay, çok şükür aydınlanıyor. Deniz Bey, görüşme sonunda fotoğrafı şimdi net görüyorum demişti.

* 1: bir haber kaynağım yazılmamak kaydıyla kasetin tüm pisliği anlatmıştı. Sayın Baykala anlatmak istiyorum dediğimde olur cevabını aldım.

* 2: haber kaynağıma İsminizi de paylaşırım dedim. Zorla ikna ettim. Sayın Baykala ismini, görevini de belirterek, duyduklarımı anlattım.

* Akit'e kim mi videoyu gönderdi. Tophanedeki server servisi akp ilişkisi ne miydi? Kapatılan 7 Şubat soruşturmasına bakın.

* Balgat, Sutiş ya da başka bir tatlıcı, Volvonun yanı. Sayın Baykalla buluşmamıza iki şahit. Savcı Sayan, Yılmaz Ateş.

* Sayın Baykal nikaha katılacaktı. 20 dakika görüşme planlanmıştı ama anlattıklarım ilginç olunca görüşme 1 saatten fazla sürdü.

* Allahım çok büyüksün yarabbim. Baykal kasetinin de gerçeğini ortaya çıkarttın. İftiracılar bakalım buna ne diyecek.

* Baykal kasetinin ardından, istanbuldaki ejderler görevi devralıp, Baykalı bir gecede harcayarak, Kılıçdaroğlu planını uyguladılar.

* Ejderler ve Vatan gazetesi de kaseti fırsat bilip, Baykal istifa demeye başladı.

* Baykala neden mi komplo kuruldu? Baykal Türkmendi ve PKK- Mit müzakeresinin önündeki en büyük engeldi. 7 Şubat dosyası açılsın beylerrrr

* Bu arada bu turpun büyüğü değil. Seçim sonrası da çok büyük turplar çıkar bence. Birbirlerini ihbar edecekler.

* Baykal olayında eve kamera koyanlar 7 Şubat MİT dosyasında. Başbakan niye mi soruşturmaya izin vermedi. Tüm pislikler o dosyada beylerrrrrrr

* Cemaat kasetleri çekmiyordu. Fuat Avni gibi yakın isimler sayesinde bu pislikleri öğreniyorlardı. Cemaat işte bu nedenle önceden haberdardı.

* Evine ateş düştü. Kasetlerin senin işin olduğu anlaşıldı. Yolsuzluk vb. Mülaneydi sanırım, F.Gülen'in dedikleri tuttu. Üzgünüm ama durum bu.