Başkan Kocaoğlu, Susam'a "Utanmıyor musun? Sen bana hesap soracak adam mısın be? Manyak. Delirtinceye kadar uğraşıyorsunuz. Sen bana hesap soracak adam mısın lan? Terbiyesize bak ya" diyerek tepki gösterdi. Çiğli Belediye Başkanı Solak Kocaoğlu'nu sakinleştirerek dışarı çıkarmaya çalıştı ama Başkan Kocaoğlu çıkarken elinin tutulmasına tepki göstererek Kocaoğlu'nu da itti.

CHP'nin İzmir'deki toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile milletvekili Mehmet Ali Susam arasındaki kavga damgasını vurdu.

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, milletvekili adayları ve belediye başkanlarının da katıldığı son değerlendirme toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Milletvekili Mehmet Ali Susam arasında gerginlik yaşandı.

Toplantı öncesi bir araya gelen Susam ve Kocaoğlu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın içeriği henüz bilinmezken, bazı ajanslarda körfezdeki koku yüzünden olduğu ileri sürüldü.

Başkan Kocaoğlu'nun toplantıyı bağırarak terk ettiği ve "Benim adım Kocaoğlu sen benden hesap soramazsın, senin ne mal olduğunu hepimiz biliyoruz. Sen kimsin ki benden hesap sormaya kalkıyorsun. Partiyi ve İzmir'i ne hale getirdiğiniz ortada. Seni listeye yazanın... Hakkındaki dosyaları biliyoruz. İkimizin hakkında da dosyalar var, bunların ne olduğunu ortaya koyalım" dediği ileri sürüldü.

PARTİLİLER SAKİNLEŞTİRDİ

Gerginleşen ortamda CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel'in araya girmesi Kocaoğlu'nu sakinleştirdi. Kocaoğlu, CHP'li ilçe belediye başkanları tarafından sakinleştirilip salonun dışına çıkarıldı. Seçim çalışmalarında bir süredir Susam ve Kocaoğlu arasında soğuk savaş yaşandığı, Kocaoğlu'nun her platformda önde olmasının rahatsızlığa sebep olduğu, Susam'ın bu ve benzeri rahatsızlıkları Kocaoğlu'na iletmiş olabileceği iddia edildi.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam'ın birkaç gün önce, Selçuk, Bergama ve Çeşme Belediye başkanlarıyla ayrı bir toplantı yaparak başbakana yanıt vermesi CHP İzmir'de yaşanan kamplaşmanın göstergesi olduğu ileri sürüldü.

İşte o görüntüler...