MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Başbakan'a ve barış sürecine yüklendi…

İşte Bahçeli'nin konuşması:

Son zamanlarda kılavuzluğunu bizzat hükümetin yaptığı ihanet yolculuğunun tüm eşikleri geçerek ilerlemeye çalıştığına şahit olmaktayız. Tehdit ve tuzakların varlığında bir artma oldu. MHP'nin yıllardan beri ikazla gündeme getirdiği ne varsa ülkemizin önüne konulmaya başlamıştır.

AKP için ne dediysek ortaya çıkmıştır. Başbakan Erdoğan ile ilgili nasıl bir teşhis koymuşsak doğru çıkmıştır.

'BAŞBAKAN'IN AKÜSÜ BİTMİŞ'

Şahsımın kayış kopardığını durmadan ifade eden Başbakan Erdoğan’ın uzun zamandır kaportası delinmiş, şanzımanı dağılmış, vidaları gevşemiş, aküsü bitmiş ve dümeni parçalanmıştır. Kendisi adına ne utanç vericidir ki yalanın garajına bedelsiz bırakmış ve geriye BOP’çuluğu ile bir başına kalmıştır. Başbakan’ın hayatının en karanlık dönemine girmesine ne partisini ampulü ne de Kandil engel olmamıştır.

'BAŞBAKAN'A HAK ETTİĞİ GİBİ DAVRANACAĞIZ'

İmralı canisinin yardım ve desteği bile kendisine yetmemiştir. Böyle bir zat MHP'ye ağız dolusu hakaret etmektedir. Böylesi birisi bulduğu her ortamda hakkımızda ileri geri konuşarak açığını kapatmaya çalışmaktadır. Elbette Başbakan'a hak ettiği gibi davranacağız, cevap vereceğiz.

Türk milleti oynanan olayların farkına varmıştır. Hain ittifak tüm yönleriyle deşifre olmuştur. Partimizin olağanüstü kararlılığı çözüm ezberini sakatlamıştır. Başbakan'ın sinirleri bu yüzden günden güne gerilmiş, sigortaları atmıştır.

'MHP ENSESİNDE'

Milliyetçi ülkücü hareketi ufalamak için yıllardır mesai harcayan Başbakan'ın ölçüyü kaçırdığı meydandadır. Her açıklamasında dağılan birisini şahsımı ve MHP'yi gölgeleyebileceğini farz etmesi vahim bir özürlülüktür.

PKK'nın çözüm kardeşliği Başbakan'ın gözünü karartmıştır. Korkunun ecele faydası yoktur. Milliyetçi ülkücü hareket Başbakan'ın ensesindedir.

Başbakan bilir bilmez konuşmaktan hemen uzaklaşmalıdır. MHP'yi şu ya da bu partinin yedeği olarak göstermek Başbakan'ın boyunu ve cüssesini aşar. Milliyetçi ülkcüü hareketin yegane dayanağı büyük Türk milletidir.

Başbakan Erdoğan'ın ırkçılar kafatasçılar kovboylar hayvanlar katiller Fatiha bilmeyenler şehit istismarcıları maneviyatsızlar sözleriyle küfürler yağdırdığı MHP Türk vatanının son umududur.

'ÇAPULCULAR' YANITI

Protez bacağını savuran gazimizle, Türk milletine ellerinde bayraklarla sahip çıkan mnilliyetçi vatansevrele övünüyorum. 63 çöpten çelebinin zaman geçmeden kendi işlerine bakması gereklidir. Türk milletinin PKK propagandasına kapalı olduğunu herkes iyi anlamalıdır. Başbakan çapulcu arıyorsa körebe oyunuyla birbirlerini bulmaları isteğimizdir. Milliyetçilerin çapulculukla suçlanması sonuç vermeyecektir.

'İMRALI CANİSİ İLE BAKLAVA YİYEBİLİRSİN'

Muhakkak Başbakan'ın sözlerine içten içe tepki gösteren AKP'liler vardır. Başbakan şehidimizden gazimizden onay almadan PKK'lılarla helalleşmeye girmesi kimin kandan istifade ettiğini göstermektedir. Sayın Başbakan bayram günlerinde İmralı canisi ile birlikte baklava yiyebilirsin. Boşuna yorulma, oyalanma. Senin ve senin gibilerin yeri Kandil, İmralıdır. Bizim yerimiz ise Türk milletinin şerefli yanıdır.

Yeni bir furya başlamış, PKK'nın geri çekilmesi ile ilgili safsatalar her yanı kaplamıştır. Terörist Karayılan 6 maddelik çekilme, 3 aşamalık sözde demokratik çözüm planını açıklamıştır. Ankara'da MGK toplantısı yapılırken PKK taleplerini bir bir açıklamıştır. Sözde ateşkes ve geri çekilmeden sonra birinci aşama sona erecektir.

PKK elindeki silahını Türkiye'ye çevirmiştir. Talepleri olmazsa daha büyük saldırılar olacağını tehdit etmiştir. Aylardır şehit gelmedi diye bize sataşanlar PKK'nın hain oyunlarını ne zaman fark edecektir?

'PKK SİLAHLARINI TÜRKİYE'YE ÇEVİRMİŞ'

PKK elindeki silahını Türkiye'ye çevirmiştir. Talepleri olmazsa daha büyük saldırılar olacağını tehdit etmiştir. Aylardır şehit gelmedi diye bize sataşanlar PKK'nın hain oyunlarını ne zaman fark edecektir?

Sayın Başbakan sen bu tehditleri barış mı sanıyorsun? Çok umutlu olduğunu tekrar tekrar söyleyen cumhurbaşkanı ne diyeceksiniz? Bu geri çekilme haddinden fazla abartılarak ihanetin hanesine artı olarak yazılmıştır. Milli bayramları sabote eden AKP hükümeti PKK'nın bir beyanından dolayı umutlanmış ve namlu tutan katilleri dost eller olarak selamlamıştır.

'AKP'Lİ ÇÜRÜMÜŞLER'

PKK'lıları dost eller olarak tanımlayan AKP'li çürümüşler şehit annelerinin yüzlerine nasıl bakacaktır? Çok sayıda basın mensubu da PKK'nın şovuna aracılık etmiştir. Kandil'in yolunu herkes bulmuşken teröristle görüşmek moda haline gelmişken yıllardır PKK'yı yuvalandığı yerde bir tek AKP bulamamıştır.

Karayılan'ın çekilme açıklaması meydan okurcasına görüşlerini dikte ettirmesi AKP PKK İmralı canisi arasındaki pazarlıkları açıkça gözler önüne sermiştir.

PKK'lı Karayılan yeni Ortadoğu'dan bahsederken AKP sus pus durumda kalmıştır. Kanlı terör örgütü PKK ve İmralı'da yatan hain Kürt kökenli kardeşlerimin temsilcisi değildir. Kanlı örgüt en çok onların canına kast etmiştir. Hiçbir Kürt kardeşim horlanmamıştır. Hangi Kürt kardeşim bir imkandan mahrum kalmıştır? (Vatan)