Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MHP'nin oylarının yüzde 3.8 ila yüzde 6 arasında olduğunu iddia eden Yaşar Okuyan, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslendi.

Okuyan, "Bahçeli milliyetçi değildir. Devlet Bahçeli Türk milliyetçisi değildir, ömrünün hiçbir döneminde de olmamıştır. Devlet Bahçeli görevlidir, görevini yerine getiriyor, başka görevleri de var. Kendi şahsi geleceğinin hesabındadır. Çünkü bütün araştırma şirketleri MHP'nin kendi başına oyunu 3.8 ile 6.1 arasında gösteriyor. Devlet Bahçeli'ye söylüyorum, babayiğit adamsan, sıkıyorsa paçan gir de seçime tek başına göreyim seni. Devlet Bahçeli tek başına seçime girsin, barajı geçsin, Tandoğan meydana gidip anırmayan Yaşar Okuyan şerefsizdir. Hadi anırtın lan beni, hadi, yiyorsa paçanız" dedi.

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu olan Okuyan'ın açıklamaları şu şekilde:

YAŞAR OKUYAN'DAN İHH BAŞKANI YILDIRIM'A: UTANMAZ BİR HERİF

İHH Başkanı Bülent Yıldırım'ın, ABD'nin Suriye saldırısıyla ilgili yaptığı, "Suriye'ye çok az füze atıldı, içimizi serinletmedi" şeklindeki açıklamasına dikkat çeken Okuyan, Yıldırım'dan, "Utanmaz bir herif" diye söz etti.

Okuyan, "İHH Başkanı var, bir herif. Utanmaza bak, utanmaz bir herif. Bu Amerikalılar çok az füze attı, içimizi serinletmedi diyor. Herife bak. Amerika, İngiltere, Fransa'nın bir Müslüman ülkeyi bombalaması içimizi rahatlatmadı diyor, daha çok atın diyor, daha çok Müslüman ölsün diyor" şeklinde konuştu.

 ‘ALLAH'IN KULU OLMAK YERİNE WASHİNGTON'UN KULU OLUYORLAR’

Vatan Partili Okuyan, sağ siyasetçilerin büyük çoğunluğunun ABD'ye bağımlı olduklarını savunarak, "Amerika'ya sövüyorlar, İsrail'e sövüyorlar, AKP iktidarı da dahil. En kritik noktada, Allah'ın kulluğundan ayrılıyorlar, Washington'un kulluğunu tercih ediyorlar. Allah'ın kullarının dünyanın başına bela olmuş olan İsrail'in, İngiltere'nin, Amerika'nın karşısına dikilmesi lazım" diye konuştu.

‘YAHUDİ ÜSTÜN CESARET ÖDÜLÜ HALA ERDOĞAN'IN EVİNDE’

Yaşar Okuyan, Yahudi kuruluşundan geçmişte "Üstün Cesaret Ödülü" alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ödülü iade etmediğini, ödülün Erdoğan'ın evinde bulunduğunu iddia etti.

"İsrailli bir yetkili, 'Tayyip Erdoğan bağırır çağırır ama esasında bizim dostumuzdur' diyor. Yahudi üstün cesaret madalyası sizde mi iade mi ettiniz? O madalya Tayyip Bey'in evinde hala. Yahudi'nin üstün hizmet, şeref madalyasını hala Tayyip Erdoğan evinde saklıyor. Niye saklıyorsun bunu. Müslümanların düşmanı olan, Müslümanları katletmek üzere kurulmuş, Allah'ın bile lanetlediği Musevilerin en üst düzey örgütünün şeref madalyasının senin evinde ne işi var? Niye aldın en başında?"

Kaynak: Medyafaresi