MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afyon’da partisinin mitinginde konuştu. Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın "MHP ve DHKP-C aynı safta" sözlerini değerlendirdi.

Bahçeli, "Dün televizyonda yine konuşuyor. Şerefsizlik yarışında hep kaybettin sayın Başbakan. Şimdi yeni bir şerefsizlik yarışına giriyorsun. DHKP-C ile MHP arasındaki ilişkiyi kurup ispatlayamazsan şerefsizin ta kendisisin" dedi.

Bahçeli’nin Afyon’daki konuşmasından bazı satır başları şöyle:

Şimdi de ateşle oynuyor. Erdoğan bir gün gelecek Afyon’dan söylüyorum. Çok konuda MHP haklı çıktı, bunda da haklı çıkacağına inanıyorum

Taksim’de Gezi olayları neden başladı, arkasında, önünde kim vardı? Sonunda gençlere TOMA’larla, gazlarla saldırmanın kimler tarafından emri verildi?

Gezi’de kimseyi suçlama. Emniyet, İçişleri, MİT sende. Araştır bunu. Türkiye’de bazı sosyal şiddet olaylarını tahrike diyor, bazı ajan provokatörleri kullanıyor. Sayın Erdoğan bunun istihbaratı bilgisini alıyor musun?

DHKP-C İLE MHP ARASINDAKİ İLİŞKİYİ İSPATLAMAZSAN ŞEREFSİZİN TA KENDİSİSİN

Dün televizyonda yine konuşuyor. Şerefsizlik yarışında hep kaybettin sayın Başbakan. Şimdi yeni bir şerefsizlik yarışına giriyorsun. DHKP-C ile MHP arasındaki ilişkiyi kurup ispatlayamazsan şerefsizin ta kendisisin.

DHKP-C’nin ne maksatla kurulduğunu, kimin denetiminde olduğunu biliyoruz. TV’de her konuyu baba oğul aile muhabbetini montaja bağlıyorsun, DHKP-C ile MHP’yi montaja mı bağlıyorsun?

Erdoğan artık bittin. Siyasi ömrün tükendi. Yolsuzluk ve rüşvetin altında kalacaksın. Kime ne iftira atıyorsan bunların hesabını vereceksin

ÖLENLERİN HEPSİ BU VATANIN EVLATLARI

Bazı ölüm olayları var. Hepsi bu vatanın evlatları. Kim olursa olsun. Hakkın rahmetine kavuşanlara MHP olarak rahmet diliyoruz, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Ancak bunları tahrik ederek, Türkiye’yi kargaşaya sokarak kendini kurtarmaya çalışan Erdoğan, bu yol dipsiz bir kuyudur. Buraya düştün mü çıkma şansın yoktur. Sen bu milletten daha zeki değilsin. Senin haksız yere zenginleşerek dolaylı yoldan soyduğun zengin insanlar var. ATV ve Sabah’ı girdikleri ekonomik krizden yararlanarak satın alıp kendilerine yandaş TV ve basın haline getirmek için evdeki 1 milyar doları kullanmıyor. İstanbul’da ihale verdiklerine diyor ki: 100’er milyon dolar  gönderin… ‘Bir havuzda toplayın’ diyor. Havuzda toplanan para 630 milyon dolar. İlçelere bu paraları gönderseniz hepsi modern şehit olur.

GEMİ FİLOSU KURDU, VİLLALARDA OTURUYOR

1 milyar doları saymak dahi mümkün değil. 11 yılda gencecik uşak 1 gemicikten 7 gemiciğe filoyu kurdu, villalarda oturuyor. Ama Hasan efendinin oğlu Bilal ise askere gitmenin, yuva kurmanın, yavuklusuyla evlenmenin derdinde. Ev yok, para yok, yavukluyu da vermiyorlar. HSYK AKP’nin kontrolünde devam ederse Hasan efendinin Bilal sana da bir şey olmaz ama iktidar değişirse Erdoğan’dan hesap sorulur.