Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile seyyar satıcılar arasında yaşanan gerginlik sırasında belediye başkanına oy verdiklerini söyleyen seyyar satıcılara ‘Veymeseydiniz lan şerefsiz!’ diye cevaplayan belediye başkanına İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula da Twitter hesabından destek verdi.

Zaman gazetesinin haberine göre Belediye Başkanı Çağırıcı’nın bir seyyar satıcıya hakaret ettiği saatlerde Müftü Sula’nın “Bırak ürüsün, kudursun itler. Öfkesine hâkim olur yiğitler” şeklinde attığı hakaret içerikli twit sosyal medyada tartışma konusu oldu.



Sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine ikinci bir twit atan Müftü Sula, “Bir yiğide yiğit demek ne büyük bir suç. Yanıt vermem densizlere. Tut beni oruç” şeklinde twit atması ise daha büyük tepki topladı.

Gazetecilerin telefonlarına da cevap vermeyen Sula, Müftülük sekreterine bıraktığı notta “Konuşacak bir şeyim yok” diyerek sözlerinin arkasında durdu.

NE OLMUŞTU?

Dün, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile seyyar satıcılar arasında gerginlik yaşanmıştı. Çağırıcı, “Biz sana oy verdik.” diyen işportacıya, “Vermeseydiniz lan şerefsiz!” diyerek şahsın üzerine yürümüştü. (O haber)

(imctv)