CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın seçim gezileri sürüyor.

İstanbul’un Kasımpaşa semtinde halkın yoğun ilgisi altında esnafı ziyaret eden Alper Taş, Çıksalın’da ise ev ziyaretinde bulundu. Alper Taş, ev ziyaretlerinin süreceğini söyledi.

Dün Alper Taş’ın ilk durağı Çıksalın semti oldu. Annesi vefat eden Beyoğlu’nun eski CHP’li meclis üyesi Hikmet Koyuncu’yu ziyaret eden Alper Taş, kendilerine başsağlığı diledi.

Çıksalın Spor Kulübü Lokali’ni de ziyaret eden Alper Taş, yaşlı bir yurttaşın, “Başkan olduğunuzda yanınıza geleceğim” sözüne, “Senin gelmene gerek yok, ben senin yanına geleceğim” diyerek cevap verdi.

ÇIKSALIN’DA EV ZİYARETİ

Alper Taş, Çıksalın’da bir aileye ev ziyaretinde de bulundu. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette aile Alper Taş’a başarılar diledi ve yaşadıkları sorunlardan bahsetti.

 Çıksalın’ın ardından Kasımpaşa’ya geçen Alper Taş, burada esnafı ziyaret edip vatandaşlarla birebir konuşma fırsatı buldu.

Kasımpaşa’da vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekerken, vatandaşlar semtlerinde nikâh salonu ve öğrenci yurtlarının eksikliğine vurgu yaptı.

Spor salonlarının ve spor alanlarının yetersiz olduğunu ifade eden gençler ulaşımın da ücretsiz ya da indirimli olmasını istedi.

‘BALIK AYHAN’: OYUM ALPER TAŞ’A

Kasımpaşa Meydanı’nda ise Alper Taş bir sürprizle karşılaştı. ‘Balık Ayhan’ lakabıyla bilinen müzisyen Ayhan Küçükboyacı, 31 Mart yerel seçimlerinde Alper Taş’ın kazanması için elinden gelen tüm desteği sunacağını ifade etti.

Küçükboyacı, Alper Taş ile selfie çektirmeyi de ihmal etmedi.

 “KASIMPAŞA’DA SEVGİ DOLU KARŞILANDIK”

Kasımpaşa ve Çıksalın ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Alper Taş, “İnsanlarla yüz yüze muhabbetler gerçekleştirdik. İnsanların bize büyük bir ilgisinin olduğunu gördük. İnsanlar artık Beyoğlu’nda değişim istiyor. Sevgi dolu karşılandık. Olumlu tepkiler aldık. Önyargımız olmadan insanlara kendimizi tanıttık ve onların taleplerini aldık” dedi.

“KOMŞULAR DA BİZİ EVLERİNE DAVET ETTİ”

Çıksalın’daki ev ziyareti hakkında da konuşan Alper Taş, “Hem sokakta dolaşıyoruz hem de ev ziyaretlerinde bulunuyoruz. Ev ziyaretlerimiz sıklıkla sürecek. Bugün gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretinde evde bulunan komşular da bizi kendi evlerine davet etti. Çok samimi ve içten bir şekilde dertlerini ve sıkıntılarını anlattılar. Sağlık sorunlarından söz ettiler. Mahallelinin yaşadığı aydınlatma, parklardaki tuvaletlerin ücretli olması gibi sorunlardan bahsettiler” şeklinde konuştu.