Sızdırılan son ses kayıtlarına göre Başbakan Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank ile bir TRT yöneticisi arasında geçtiği iddia edilen konuşmada Varank, TRT Haber Dairesi Başkan Yardımcısı Erol Yüksel'in kovulması talimatını veriyor.

Polis kayıtlarını sızdırmasıyla bilinen Haramzadeler333 adlı Twitter hesabı yeni ses kayıtları yayınladı.

Başbakan Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank ile bir TRT yöneticisi arasında geçtiği iddia edilen konuşmada Varank, TRT Haber Dairesi Başkan Yardımcısı Erol Yüksel'in kovulması talimatını veriyor.

Konuşmada oldukça sinirli olduğu görülen Varank TRT yöneticisine Erol Yüksel'in kim olduğunu soruyor. Daire başkan yardımcısı olduğunu öğrenince de Yüksel'in "Dershane hakkı milletin hakkı" şeklinde tweet attığını söyleyerek "yürek mi yemiş bunlar, bu cesaret nereden geliyor" gibi sözlerle tepki gösteriyor.

TRT yöneticisi, Yüksel'in "kaşınmaya başladığını" söyleyip "kulağını çekeriz" cevabı verse de Mustafa Varank bunun yetmeyeceğini, görevine son verilmesi gerektiğini belirtiyor.

Göreve son verilme işinin de hemen yapılmasının tweetlere bağlanacağını ve bunun Cemaat medyası tarafından kullanılabileceğini hatırlatan Varank, bu yüzden biraz zaman geçtikten sonra kovulmasını istiyor. (gazeteport)