İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik tehdidvari sözlerine sosyal medyadan cevap verdi. 

Akşener, Bahçeli'ye "Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi “büyüğünüzün” sözünü dinlediniz Sayın @dbdevletbahceli? McKinsey’e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz? Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum" diye seslendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından Akşener için şunları söylemişti:

“İyi bellemiş, tekeden süt çıkmaz. Bize ‘saray yancısı, saray paspası, lastik’ diyen, üzerine binip bir daha da inmediği kıratıyla karanlık vadiler, katran geceler dolaşan Secah Bint Haris'te adap, edep, erdem, insaf, irade, millilik ve siyasi ahlak görülmez, aransa da bulunamaz. HDP'ye Kürt siyasi hareketi diyordu. PKK'lı Demirtaş için af istiyor, CHP'nin yörüngesine gönüllü şekilde giriyordu. Takmadığı maske, yapmadığı makyaj yoktu. FETÖ'nün dümen suyundaydı. Kalkmış MHP'ye eylem ve fikir ortaklarıyla saldırıyor, hakaretler sıralıyor; hadi oradan… Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!”