AKP Çayeli İlçe Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda '1 gün geçirme' vaadiyle üyelik kampanyası başlattı.

Rize'de Kampanyaya tepki gösteren yöre halkı "Hani burası milletin külliyesiydi? AKP'ye üye olmazsak külliyeye gidemeyecek miyiz?" diye sordu.

‘BU FIRSATI YAKALAYIN'

Sözcü’nün haberine göre “Seninle daha güçlüyüz” sloganıyla başlatılan kampanyayla ilçe halkı AKP'ye üye olmaya davet edilirken, “Üye olun külliyede 1 gün geçirme fırsatı yakalayın” diye de vaatte bulunuldu.

 İlanda ayrıca kimlerin üye olabileceği hakkında bilgiler yer alırken, verilen bağlantıdan ön üyelik kaydı yapma imkanı da sağlandı.

YÖRE HALKI TEPKİ GÖSTERDİ: HANİ KÜLLİYE MİLLETİNDİ?

AKP İlçe Başkanlığı tarafından verilen ilanları gören yöre halkının bir kısmı tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı sarayı için sarf ettiği “Burası devletin malıdır, milletin malıdır” ifadesini hatırlatan vatandaşların, “Böyle bir kampanya mı olur? Hani burası milletin külliyesiydi? AKP'ye üye olmazsak külliyeye gidemeyecek miyiz?” diye sorduğu aktarıldı.

'AKP SEÇMENİ DE KIZDI'

İlana, AKP'ye oy veren vatandaşların da tepkili olduğu ileri sürüldü. Yaklaşık 45 bin nüfuslu ilçede, 31 Mart seçimlerini AKP'li adayı geride bırakan MHP'li İsmail Hakkı Çiftçi kazanmıştı.