AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak'a Twitter üzerinden tepki gösterdi.

Turan, elektrik kuruluşlarını ziyaret eden Albayrak'ın, ziyaret ettiği kuruluşlardaki tavrını eleştirerek, "Adamın mütevazı bir makamı var, sensin büyük, anladık. Ne olur ziyaretinde makamı sahibine bırakıp karşısına otursan da adamı da onore etsen!" dedi.
 

Adamın mütevazı bir makamı var, sensin büyük, anladık.Ne olur ziyaretinde makamı sahibine bırakıp karşısına otursan da adamı da onore etsen!

— BÜLENT TURAN (@turanbulent) 2 Ocak 2017

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak, 2016'nın son günlerinde İstanbul'da yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili incelemeler yapıyor. Bakan Albayrak, dağıtım şirketleri AYEDAŞ ve BEDAŞ'ı ziyaret ederek bu ziyaretler sırasında çekilen fotoğrafları da Twitter'daki hesabından paylaşmıştı.


 
Ziyaretlerine ilişkin fotoğrafları paylaşıp, "İstanbul'da dağıtım şebekelerinin durumunu da yerinde denetledik. Anadolu Yakası'ndaki çalışmalarla ilgili AYEDAŞ ekiplerinden bilgi aldık. Sonra BEDAŞ Genel Müdürlüğü'ne geçerek bu kez Avrupa Yakası'ndaki çalışmaları inceledik. Eksiklikler konusunda ciddi uyarılarda bulunduk" açıklamasını yapan Albayrak, bir fotoğrafta masanın başında otururken diğer fotoğrafta ise BEDAŞ Başkanı görülüyordu.