Şişli'de ünlü bir alışveriş merkezinin 6'ıncı katındaki yemek bölümündeki korkuluklardan aşağı atlayan 31 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Mecidiyeköy'de bulunan alışveriş merkezinde saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda AVM’nin açılmasından kısa bir süre sonra gelen Ayşegül Annakkaya, restoranların bulunduğu 6'ıncı kata çıktı.

Genç kadın bir süre sonra da çalışanlar ve vatandaşların gözleri önünde aşağı atladı. Beton zemine düşen kadına, güvenlik görevlileri ve olay yerine çağrılan sağlık ekipleri müdahale etti. Ancak genç kadının yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerine gelen polis, branda ile kapattığı ceset üzerinde yaptığı ilk incelemede genç kadının üzerinde kimlik yada benzeri bir belgeye rastlamadı. Genç kadının cesedi, polisin incelemesinin andından nöbetçi savcının talimatıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AYNI AVM'DE İKİNCİ İNTİHAR 4'ÜNCÜ ÖLÜM

Geçtiğimiz yılda Kapalıçarşı'daki bir kuyumcuda çalışan 33 yaşındaki Ümit Büyükçolak, 5'inci kattan atlayarak intihar etmişti. Aynı AVM'de daha önce de 3,5 yaşındaki Ayşenur Özbaş 4'üncü kat merdivenlerinin başındaki boşluktan düşerek; 16 yaşındaki Burak Hacıkasımoğlu ise 3'ncü katındaki yürüyen merdivenlerin korkuluklarına oturmaya çalışırken dengesini kaybedip zemin kata düşerek hayatını kaybetmişti.