Ülkemizde nadir çekilen korku filmlerinin en iyisi olan ve hem yönetmenliğini hem de yazarlığını üstlenen Hasan Karacadağ’ın imzasını taşıyan dabbe bir cin vakası izlemek isteyenleri için halen bazı sinemalarda gösterimdedir. Korku filminin gerçek hayatla harmanlanarak sunulduğu bu filmde Ankaralı bir annenin kocasının ve kızını cinlere kaptırması ile başlayan olaylar konu edinilmiştir. Anneniz kocasına ve kızına defalarca saldıran cinler artık dur durak bilmeyince çözümü hastanede bulan anne Gata tıp fakültesine müracaat eder fakat aileye çevresindekilerin olduğu gibi fakültede de kimse inanmaz bunun üzerine eve kamera sistemi kurulur ve yedi yirmi dört ev gözetim altına alınır. Günlerden bir gün kamera kayıtlarını incelerken fark edilen cinler ailenin doğru söylediğinin ortaya çıkmasına vesile olacaktır. Film sonrasında açıklamalarda bulunan yönetmenimiz olayın okul yıllarında tanık olduğu bir olay olduğunu söylemiştir.

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Nuh büyük tufan filmi ele alınan konusu ve oyuncu kadrosuyla tam bir profesyonellik işi olduğunu kanıtlamaktadır. Fantastik ve macera kokan bir film olan Nuh Büyük Tufan izleyenleri tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Filmin konusu ise dünyadaki bütün nimetlerin tükendiği ve insanların bir lokma ekmek için birbirlerine yapmadıkları günlerin yaşandığı zamanda Nuh rüyasında Yaradan tarafından büyük bir tufana karşı uyarıldığını görür ve bunun üzerine içine yaşayan her türlü canlının sadece iki çiftinin sığabileceği büyüklükte bir gemi yapmaya başlar. Bu durumdan rahatsız olan insanoğlu gemiye binebilmek için Nuh’a karşı taarruza geçeceği konu edilmiştir.

Geçtiğimiz yıllarda seyircisi ile buluşan Sağ salim 1 filmi takipçileri tarafından büyük ilgi görmüştür. Filmde hem macera hem de komediye yer veren başarılı yönetmen Ersoy Güler deneyimli oyuncu kadrosu ile de filmin kalitesine kalite katmaktadır. Film küçük bir kasabada yaşamakta olan kendi halinde bir taşımacı olan Salim’in bir gece gördüğü rüyanın sabahında muhtarın ondan bir cenazeyi Sivas’a taşıması istemesi üzerine başına gelen maceraları konu edinir. Ölümden ve ölülerden korkan Salim muhtarın kendinden bunu istemesi üzerine reddeder fakat başka kimse mezarı kabul etmez bunun üzerine taşımaya mecbur kalan Salim yolda karşılaştığı olaylar ile hem güldürüyor hem de heyecanlandırıyor.