Ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın yeni filminde Engin Akyürek ve Hilal Altınbilek başrolü paylaşıyor.

Çağan Irmak, hem senaryosunu yazıp hem de yönetmenliğini üstlendiği yeni filminin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacak.

Engin Akyürek, çekimleri Assos’ta yapılacak filmde, mutlu bir evliliği ve hayatı olan ama o hayatı geçirdiği trafik kazasıyla dağılan Kerem adlı bir mimarı canlandıracak.

Kerem’in gerilim dolu hikâyesini konu alan projede Akyürek’in yanı sıra Hilal Altınbilek, Şerif Sezer ve Osman Alkış da rol alacak.

Adı henüz açıklanmayan filmin mart ayında vizyona girmesi planlanıyor.

“ÇAĞAN IRMAK’IN YENİ MACERASI”

Milliyet’ten Asu Maro filmle ilgili şunları yazdı:

“Her yeni film onun için seyirciyle paylaşacağı yeni bir macera olduğuna göre, 25 Eylül’de yeni bir maceranın başlayacağını söyleyebiliriz: Çağan Irmak, gerilim sularına geri döneceği yeni filmini asıl olarak “Bir arınma, iyileşme hikayesi” olarak tanımlıyor.

Bir trafik kazasının travmasını atlatmaya çalışan iç mimar Kerem’in şifacı bir kadın ve köylülerle geçirdiği arınma süreci... Ancak görünen hikayenin ardında bambaşka gizemler var. Evet, gerilimi yüksek ama ‘umut veren bir hikaye’, Irmak’a göre.

Avşar Film’in yapımcılığında, terk edilmiş bir köyde çekilecek filmde Engin Akyürek, Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Osman Alkaş ve çok sayıda çocuk oyuncu oynayacak.

Prizren’deyken Çağan Irmak filmin adına karar vermeye çalışıyordu. Büyük olasılıkla isim ‘Çocuklar Sana Emanet’ olacak.”

BİR TASARIMINI PAYLAŞTI

En son “Benim Adım Feridun” filmini yöneten Çağan Irmak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni filmiyle ilgili bir tasarımını da paylaştı.

İşte Çağan Irmak’ın “Böylesine yorumsuz bir film yapmak için kolları sıvadım. Türk sinemasının zamanı 40 yıl geriden takip etmesinin resmidir. Tasarım=ben