İstanbul Çırağan Caddesi’nde meydana gelen kazada, ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin kullandığı araçla polis ekip otosuna çarptı. İddiaya göre, Ortaköy istikametinde seyir halinde olan ve içerisinde 2 polis memurunun bulunduğu 34 A 4342 plakalı trafik ekibi, karşı istikametten gelen 34 RUZ 27 plakalı lüks otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. 

Kazanın şiddetiyle savrulan polis aracı, yol kenarındaki kaldırıma çıktıktan sonra demir parmaklıklara çarparak durdu. Ön kısmında hasar oluşan lüks otomobil ise yol ortasında durdu.

Kaza sırasında yola fırlayarak ağır yaralanan polis memuru İsmet Fatih Algöz, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Araçta bulunan diğer polis memuru Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, kaza sonrasında Çırağan Caddesi’ni çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Yaklaşık bir saat kapalı kalan cadde, yaralıların kurtarılması ve kaza yapan araçların yol üzerinden kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Kazaya karışan lüks otomobil sürücüsünün ise ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu öğrenildi. Çetin, olaydan sonra gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Kaynak: Karşı Gazete)