Şehrin yoğun stresinden uzak kalmak ve yaz aylarını harika geçirmek için kesinlikle Side en doğru yer olarak birçok kişinin son zamanlarda dikkatini çekiyor. Bunun için elbette birçok farklı neden olunabilir. Peki, Side otelleri adına en çok tercih sebebi olmasının nedenleri ne olabilir?

 1 ) Tarihi Dokusu ve Mimari Yapısı İle Mutlaka Görülmesi Gerekir

            Özellikle geçmişten günümüze kadar gelen mimari yapısı ve kültürel dokusu ile birlikte Arkeolojik gezileri sevenler İçin Side mutlaka gidilmesi gereken yerler olarak ön plana çıkmaktadır. Üstelik bunları yaparken Side otelleri içerisinde yöreye ait olan oldukça zengin yemek menüleri ile birlikte geniş havuz imkanları ve harika bir hizmet sizleri bekliyor.

 2 ) Birçok Farklı Plajı Olan Yakınlığı İle En Doğru Seçenek

            Özellikle Side otellerinde kalmaya başladığınız andan itibaren sadece pencereden baktığınızda bile birçok farklı ve birbirinden güzel plaja şahitlik edebilirsiniz. Yeşilin ve mavinin bir arada kaynaştığı inanılmaz görüntü eşliğinde her birini uzun yollar gitmeden deneme şansını yakalayabilirsiniz.

 3) Side Bünyesinde Her Yere Ulaşma İmkanı Bulabilirsiniz

            Antik çağlardan kalma birbirinden farklı kültürel doku ve mimari yapıları Side otelleri ya da Side Kumköy Otelleri bünyesinde büyük bir keyif içerisinde şehir merkezine olan yakınlığı sayesinde gidip görme şansını da elde edebilirsiniz. Birbirinden farklı kemerleri, tarihi çeşmeleri ya da birçok özel kütüphane ile yine arkeolojik bir keyif içerisinde gezebilirsiniz.

 4) Havanın Güzelliği Sayesinde Mest Olacaksınız

            Özellikle Side’nin o eşsiz, tertemiz havası ve mis gibi kokan yeşilliğini birbirinden farklı bu yöredeki oteller çevresinde bulabilir ve zihninizi rahatlatacak ruhunuzu okşayacak harika bir tatil imkanı bulabilirsiniz.

 5) Muhteşem Bir Konfor Sizleri Bekliyor

            Ayrıca otellerin geniş odaları sayesinde ve aynı şekilde geniş cam ile birlikte muhteşem manzarayı izleyerek harika bir tatil geçirme fırsatını elinize geçirebilirsiniz. İnternet ya da sıcak duş ile birlikte rahat dinlenme konforu eşliğinde LCD ekran televizyonlar ile beraber odanın da keyfini çıkarabilirsiniz.

 6) Çağlatur Bünyesinde Bunu Keyif Yapabilirsiniz

            Birbirinden harika plajları ve birçok değişik antik çağlardan kalma tarihi yapıları gezme kadına Çağlatur bünyesinde tüm bu fırsatları değerlendirebilir ve harika bir tatilin tadına varabilirsiniz.

http://www.caglatur.com/side-otelleri