Onlar gösteri dünyasının en göz önünde ve en mutlu çiftlerinden biriydi... Aralarındaki 10 yaş fark her ne kadar magazin basını tarafından çok gündeme getirilse de bu onlar için bir sorun olmadı. Evlenmediler ama iki tane erkek çocuk sahibi oldular. Mutlulukları "parmakla gösterilecek" türdendi. Sonra beklenmedik bir gelişme oldu. Aralarına "başka bir kadın" girdi... İlişkileri dağıldı, yolları ayrıldı. Ama bu öyle kolay olmadı. Onların isimleri de "gösteri dünyasının olaylı ayrılıkları" defterine yazıldı.

SHAKIRA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Shakira ile eski sevgilisi Gerard Pique'nin ayrılığının ardından en çok konuşan kişi aldatılan taraf yani Shakira oldu. 47 yaşındaki ünlü şarkıcı, mesleğini de kullanarak sadakatsiz sevgilisine "iğneli" mesajlar gönderdi. Online platformlarda yayınlanan bazı kliplerinde şarkı sözleriyle Pique'ye demediğini bırakmadı. Başlarda bu konuda konuşmaya hazır olmadığını söyleyen Shakira, bu kez sessizliğini tam olarak bozdu. Sadece eski sevgilisi Gerard Pique değil, onun, uğruna kendisini terk ettiği Clara Chia hakkında da ağır sözler sarf etti.

'DİĞER KADINLARI DESTEKLEMEYEN KADINLAR İÇİN CEHENNEMDE ÖZEL BİR YER VAR'

Pique ile ilişkisinden iki tane erkek çocuk sahibi olan Shakira, Meksika'da yayın yapan Canal Estrellas'tan Enrique Acevedo'ya bir röportaj verdi. Shakira o röportajda Pique'nin sevgilisi Clara Chia'ya da "Diğer kadınları desteklemeyen kadınlar için cehennemde ayrılmış özel bir yer var" sözleriyle sert bir mesaj gönderdi.