Grammy ödüllü şarkısı Shakira'nın yeni şarkısı "Music Sessions #53", yayınlandıktan hemen sonra Spotify'da 14 milyon dinlendi.

YouTube'da ise dört gün için 121 milyon görüntüleme aldı.

Spotify dinlenme oranlarını sosyal medya hesabından paylaşarak sevincini dile getiren şarkıcı, "45 yaşımda, İspanyolca'da dünyanın bir numarası olacağımı asla düşünmezdim" dedi.

Şarkıcı paylaşımında, "Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" sözleriyle gündem olan şarkısını kadınlara ithaf ettiğini söyledi.

"Bize önemsiz hissettirenlere karşı ayaklanan milyonlarca kadına sarılmak istiyorum" diyen Shakira, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkaları kaşlarını kaldırsa bile hissettiklerini ve düşündüklerini savunan, katılmadıklarında karşı koyan kadınlar benim ilham kaynağım. Bu başarı benim değil, hepimizin"

Shakira, Barcelona futbol takımında oynayan eski eşi Pique ile 12 yıllık beraberliğini 'aldatma' iddiaları üzerine sonlandırmıştı. Şarkıcının yeni şarkısının sözleri sosyal medyada gündem olmuş ve şarkıda eski eşine gönderme yaptığı öne sürülmüştü.

Geçen günlerde bir programa katılan Pique, şarkıdaki "Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" sözlerine gönderme yaparak "Casio muhteşem saat, ömür boyu kullanırsın" demişti.