Dünyaca ünlü pop yıldızı Shakira, 2022 yılında 11 yıldır birlikte olduğu Barcelonalı futbolcu Gerard Pique'den olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Uzun bir süre magazin dünyasının gündeminde yer alan Shakira-Pique çiftinin ayrılığı birçok spekülasyona da sebep olmuştu.

Gerard Pique'nin Shakira'yı aldatması sebebiyle çiftin ayrıldığı söylense de ünlü pop yıldızının bu ihaneti nasıl öğrendiği merak konusuydu.

SHAKİRA, GERARD PİQUE AYRILIĞINI BU PAYLAŞIMLA DUYURMUŞTU

Latin pop yıldızı Shakira ünlü futbolcu Pique ile yollarını ayırdıklarını şu sözlerle kamuoyuna açıklamıştı:

"Yolları ayırdığımızı üzülerek teyit ediyoruz. En büyük önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için onların mahremiyetine saygı duymanızı rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

HER ŞEY BİR REÇEL KAVANOZUYLA BAŞLADI

Ayrılıklarının nedeni Gerard Pique'nin halen ilişkisini sürdürdüğü 23 yaşındaki Clara Kia Marti ile paralel ilişkisiydi.

Peki Shakira, partnerinin sadakatsizliğini nasıl keşfetti? İspanyol kanalı Telecinco'nun TV programı "Socialité TV" olayın iç yüzünü aktardı.

Habere göre Shakira, evlerindeki çilek reçeli miktarının bir anda azalmaya başladığını fark edince bir şeylerin ters gittiğinden şüphelenmeye başladı.

Shakira, "Evimize kim kahvaltıya gelir ve reçeli yer?" diye merak etmeye başladı. Bu yüzden, kendisine gerçeği açıklayan bir özel dedektif tutmaya karar verdi.

Özel dedektif, Shakira'nın profesyonel taahhütleri nedeniyle Gerard Pique ile paylaştığı evden uzaktayken 23 yaşındaki sevgilisini ağırladığını tespit etti.