Güney Amerikalı şarkıcı Shakira ile dünyaca ünlü futboldu Pique’nin 12 yıllık ilişkisi geçtiğimiz yaz aylarında sona erdi.

2 çocuk sahibi çiftin ayrılıklarının sebebinin ise Pigue’nin Shakira’yı 23 yaşında bir kadınla aldatması olduğu ortaya çıktı.

Ayrılığın ardından uzun süre sessizliğini koruyan Shakira yeni şarkısıyla Pique’ye gönderme yaptı ardından Pigue Shakira'ya bir takım göndermelerde bulundu.

Sular bir türlü durulmadı, durulacak gibi de durmuyor. Pique şimdi de yeni bir iddia ile gündemde. İddiaya göre ünlü isim yeni sevgilisi Clara Chia Marti ile evlenecek.

Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın aşkı kısa bir süre önce sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin futbolcunun ihaneti olduğu ortaya çıkmıştı.

ALDATILDIĞINI BÖYLE ANLAMIŞ

Shakira'nın, yıllardır birlikte olduğu Gerard Piqué'nin kendisini aldattığını; evdeki reçelin kaybolduğunu fark ettiğinde anladığı iddia edilmişti.

ShowNews Today'de yer alan habere göre; ünlü isim seyahatten eve döndüğünde bitmiş olan meyve reçelinden şüphelenmişti, çünkü Pique ile çocukları Milan ve Sasha reçelden nefret ediyordu.

45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, geçtiğimiz Ocak ayında ise İspanyolca olarak yayınlanan yeni bir şarkısında yapımcı Bizarrap ile işbirliği yapmıştı. Ünlü isim, şarkısının sözlerinde eski sevgilisi Gerard Pique ve onun yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti'ye yaptığı göndermelerle çok konuşulmuştu.

'EVLENECEKLER' İDDİASI

Yaşananların ardından Gerard Pique ve Clara Chia Marti ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Eski futbolcu, Shakira ile olan önceki ilişkisinde hiç yapmadığı bir şeyi yaparak, şu anki kız arkadaşıyla evleneceği öne sürüldü.

'Fiesta' programına göre, ilişkileri gün geçtikçe güçlenen eski Barcelona oyuncusu ve Clara Chia 'birbirlerine çok aşık oldukları için' evlenmeyi düşünüyor. Hatta ikili, eski futbolcunun Barselona'nın en lüks bölgelerinden birinde sahip olduğu bir dairede haftalardır resmi olarak birlikte yaşıyor.

'CLARA BÜYÜK BİR DÜĞÜN İSTEMİYOR'

Marca ve Hola gazetelerinde yer alan habere göre; gazeteci Mónica Vergara, ünlü çiftin olası düğünleriyle ilgili Barselona'da bir restoranda konuştuğunu aktardı. Vergara, ispanyolca yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Pique ile Marti'nin konuşması iki saatten fazla sürdü ve ikili, buluşmaları boyunca dikkatle birbirlerini izledi. Sohbetleri sırasında ikisi de birbirlerine 'aşkım' diye hitap ettiler ve Pique, toplum içinde konuşmak zorunda kalmaktan duyduğu endişeyi paylaştı. Sonrasında evlilikten bahsetmek için bir fırsatları oldu. Her şeyden önce Clara'nın düğününün nasıl olmasını istediği hakkında konuştular. Clara büyük bir düğün istemiyor, çok samimi bir şey olmasını istiyor.

'BENİ KARISI OLARAK GÖRMESİNİ İSTEMİYORUM'

Öte yandan 11 yıllık ilişkilerinde iki çocuk sahibi olan Pique ve Shakira, hiç evlenmemişti.

Ancak ikilinin evlenmeme kararı, Pique'den çok Shakira ile ilgiliydi. Ünlü isim, geçmişte verdiği bir röportajda; "Evlilik beni çok korkutuyor. Beni karısı olarak görmesini istemiyorum, beni sevgilisi olarak görmesini tercih ederim" demişti.

'BEN BİR KUKLAYIM'

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda İspanyol yayıncı Ibai Llanos ile canlı yayında sohbet eden Gerard Pique, yaptığı bir açıklamayla sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olmuştu.

Twitch yayıncısı Llanos, Pique'ye; bu sezon başında profesyonel futbolu bıraktığından beri moda trendlerini takip edip etmediğini sormuştu. Ünlü isim ise şu yanıtı vermişti:

Gerçek şu ki kız arkadaşımla mağazalara gidiyorum ve o benim için gereken şeyleri alıyor. Ben bir kuklayım.

Kaynak: Posta Magazin