Farklı alanlarda çalışmalarda bulunan Serhat Köse, ilgilendiği alanlarda kendisini yetiştiren bir isim. Oyunculuk alanında yenilikçi fikirleri bulunan Köse, çeşitli dizilerde rol aldı. Bunun yanı sıra aksiyon ve polisiye türlerinde dizi çekmek isteyen ünlü oyuncu, futbolla da yakından ilgili. Futbolda idolünün Quaresma olduğunu belirten Köse, kendisi de daha önce 18 yaşında Göztepe’nin alt yapısında futbola başlayıp süper amatör liginde forma giymiş ve çalışmalarına farklı alanlarda da devam ediyor. Peki ama Serhat Köse kimdir, kariyer hayatıyla ilgili bilinmesi gerekenler nelerdir?

Oyuncu Serhat Köse çeşitli dizilerde ünlü sanatçıların kliplerinde rol aldı. Oyunculuk yaptı

Medya sektöründe idolünün Acun Ilıcalı olduğunu belirten Serhat Köse, oyunculuk alanında da kendisini yetiştirdi. Çeşitli dizilerde oyunculuk yapan Köse, yoğun set ortamında oldukça zor şartlar altında çalıştı. Çeşitli eğitimlerle kendisini oyunculuk alanında bir profesyonel haline getirmeye çalıştı ve farklı yapımlarda rol aldı.

Serhat-Kose-haber detay-1

Kan Bağı Dizisinde 4.5. Bölüm de Diziye Dahil Oldu

Yapımcılığını Dagi Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Dağıstan Oğur’un oturduğu ve İzmir’de çekimleri gerçekleşen Kan Bağı dizisinin 4-5 bölümünde yer alan Serhat Köse, oyunculuk sektöründe profesyonel çalışmalarına yenisini ekledi. Köse’nin Berk karakterine hayat verdiği dizi, 2022 yılında Youtube üzerinden izleyicilerle buluşacaktır.

Serhat-Kose-haber detay-2

Aksiyon ve Polisiye Türlerinde Dizi Çekmek İstiyor

Oyunculuk alanındaki çalışmalarını profesyonel çizgide sürdürmek istediğini belirten Serhat Köse, aksiyon ve polisiye türlerinde dizi projelerinin bulunduğunu ifade etti. Küçük yaşlarda sanat alanında çalışmalarda bulunma hayali içinde olan Köse, 10 yaşında bir tiyatro oyununda oynadı. Bunun yanı sıra 15 yaşında şarkı söyleyerek müzik sektöründe de kendisini yetiştirmeye başladı. Orta okul ve lise dönemlerinde ise şiir yazarak edebiyat dünyasına giriş yaptı. Halihazırda rap, pop, club banger, arabeks türlerinde şarkı sözleri yazmaya ve kendisini müzik sektöründe de var etmeye devam ediyor.

Instagram: Thekose02

YouTube: Kose02

Twitter: Thekose02